Besök hos Milla

Igår kväll var jag, husse och matte bortbjudna till Milla och hennes husse och matte.
Milla är nog min absolut roligaste lekkompis.. Fast matte och husse tycker att jag har blivit mycket mer "bitchig" efter mitt andra löp.. Och jag VILL ju gärna bestämma.. I alla fall över Milla.. (Och Walter..)

Milla

Här ligger Milla och väntar på att få klartecken att leka med mig igen.. Milla är större än vad jag är, men jag är faktiskt några veckor äldre, alltså borde det vara jag som bestämmer.. ;-)

Zelda och Milla

Milla är inte riktigt mycket större än mig som det ser ut på kortet.. Hon sitter faktiskt bra mycket närmre kameran!!
Vi lekte ganska länge, även om vi var åtskilda ett tag.. Jag gick och lade mig nästan direkt när jag kom hem.. I soffan såklart!

Sovande Zelda
Jag gosar in mig i kudden.. :-)
Jag hoppas att Milla kommer och hälsar på när vi har flyttat! Men jag måste nog ändå skaffa en ny bästis.. Typiskt! :-(

Mina föräldrar..

Jag var inne och kikade på Tiras blogg och såg att hon hade lagt in bilder på sin stilige far.. Så jag var tvungen att göra detsamma.. Men jag går steget längre och lägger in på BÅDA mina föräldrar.. :-) Jag får nog säga att jag själv tycker att jag är mer lik min pappa än min mamma..

Här är en bild på pappa; Boxerdalen's Just An Ace..

Ässet

S-et        Zelda
Pappa till vänster, jag själv till höger.. :-)

Visst ser man likheten?

Här nedanför är mor min; Bogerudmyras Åse.. Vi är inte särskilt lika till färgen.. Och jag är nog lite kraftigare också.. Men mamma är fin, hon med.. :-)

Mamma Åse
Bogerudmyras Åse

God Jul!!

Julig vovve
Ser ni att jag reflekteras i den silvriga julgranskulan? :-) 

Med denna lilla bild vill jag bara hälsa God Jul till alla mina kompisar! Hoppas att er jul blir god, dvs med massor av god mat! Själv hoppas jag få äta lite fler pepparkakor (min nya favorit), lussekatter, köttbullar och så hoppas jag givetvis få smaka på några nya delikatesser.. ;-)

Vinterbad!

Idag var jag och matte ute på en långpromenad omkring sjön Trummen. Det är roligt att springa där, för där är massor med skog som jag får springa fritt och busa i!
Matte och jag gick ut på några spångar för att titta närmre på vattnet.. Då fick jag syn på en jättestor pinne i vattnet som jag bara skulle ha! Jag sträckte ut tassen för att försöka få tag på pinnen och *plums* så ramlade jag i! Det var jättedjupt och sumpigt vatten! Jag simmade fort och tog pinnen och skyndade mig sedan upp på land. Det var ganska kallt resten av promenaden, så jag kompenserade det genom att springa jättefort!

Korgen
Vilar ut efter promenaden. Tixbyxorna syns knappt på bilden, men de finns där, jag LOVAR!

Trötta ögon..
Ögonen faller nästan igen av sig självt, för jag är så trött!

Nu ligger jag gott i min korg och vilar. Det hade varit ännu skönare om jag hade sluppit tikbyxorna, men matte och husse vill inte att jag går här hemma utan dem nu när jag löper.. De är så känsliga..