Regn hela dagen!

Regn hela dagen!

Jag var inte så jätteentusiastisk inför att gå ut idag, för jag tycker inte om att bli blöt! 
När vi väl kom in efter en av våra promenader så  tvingade matte in mig i duschen, eftersom hon tyckte att jag var så smutsig! Jag försökte smita ut, men när matte sa till strängt så gick jag tillbaks in i duschen. Jag satt dock så långt ifrån duschslangen som jag bara kunde. Men det var faktiskt inte så farligt, matte tvättade bara benen och magen.

Sen fick jag sova med matte i soffan. (Jag brukar få sova där, men det är altid mysigt när husse eller matte gör mig sällskap..) :-)

- Zelda


Tillbakablick..

              Så liten...

Matte tittade på bilder från när jag var liten och nyss hemkommen till matte och husse. Jag var så liten då, vägde bara runt 5 kg. Nu väger jag närmre 30..


             66441-3

  Dessa matskålar är lite för små för mig nu, så jag har fått nya som står på en ställning.
             Så liten så liten..
7 veckor gammal och inte mycket större än mattes tofflor!

Det är för väl att matte och husse fortfarande tycker att jag är söt! :-)

- Zelda


Bästa sovplatsen..

Bästa sovplatsen..

Hej och välkommen till min blogg! Jag är en 9 månaders boxertik som bor i Växjö med husse och matte. Jag älskar att busa och leka med andra hundar. Just nu är jag lite trotsig och lyssnar inte riktigt på vad matte och husse säger till mig.

Igår kissade jag till exempel inne för första gången sedan jag var liten. en stor pöl rätt på mattan. Då blev matte jättearg, så jag skämdes lite.

Idag var vi på hundkurs och skulle gå fint i koppel. I början förstod jag inte alls vad man skulle göra (eller jag låtsades vara oförstående;  det var så mycket roligare att titta på de andra hundarna..) :-) Efter ett tag tyckte iallafall husse att det gick bättre.

Nu är jag helt slut och tar igen mig lite..
På återseende! :-)

-Zelda

Första inlägget

Välkommen till Zeldas blogg! Här kommer jag att berätta lite om vad jag är med om på dagarna. En busig boxers tankar, med andra ord.. :-) Än en gång välkommen!

-Zelda