Fina reflexer!

Jag fick reflexer av Karin och Lars-Göran, som Minna har haft. Matte tycker att  jag ska ha dem på mig hela tiden (när det är mörkt ute alltså), men jag tycker att de är jättejobbiga och i vägen och försöker bita av dem. Det lyckas dock inte så bra..

Lysande!

Syns bra gör jag iallafall!

Jag fick massa annat gott av Karin och L-G också.. Bland annat VOV burkmat.. Jag har aldrig fått burkmat innan, så nu när matte blandar ut den så äter jag som en häst! Jag står och gnyr när matte lägger upp maten.. Det luktar ju så gott!!! :-) Snart är det matdags igen.. Jippiiiieeee!! :-D

Söndagsbus

Idag har vi bland annat varit ute på fältet och busat med brandslangen som jag fick av "mormor" och "morfar". Oj, vad jag sprang, hoppade och kampade med slangen. Matte försökte även att gömma slangen under en lövhög, men jag hittade den givetvis! Nu är jag jättevarm och ligger och flämtar här på golvet!

Bred tunga!

Här ser min tunga förvånansvärt LITEN ut.. Inte alls slipsaktig, som den kan vara! Den når nästan ända ner i magen när munnen är stängd. ;-)

Varm liten tjej

Här syns också mitt fina halsband som husse och matte fick av Monika i bröllopspresent. Det är köpt och tillverkat av Amish-folket. Genuint hantverk med andra ord! Jag skulle nog trivas hos Amish-folket tror jag.. Tänk att springa runt på landet hela dagarna utan att behöva vara rädd för stora maskiner. :-)

Jag är så trött efter buset att jag inte ens orkar tigga mat av husse nu när han står och lagar middag! Det är ganska imponerande! ;-D

Zelda på Visingsborg

Zelda på Visingsborg

I helgen var jag med matte, husse, Staffan, "mormor" och "morfar" på Visingsö. Vi gjorde en dagsutflykt på söndagen. Det var verkligen jätteroligt. Jag var extremt speedad och uppe i varv och drog i kopplet hela tiden som jag inte fick gå lös. Matte och husse blev faktiskt lite trötta på mig till slut.. Hihi.. :-D Visingsö tyckte jag om; hoppas jag får åka dit någon mer gång.

I don't want to miss a thing..

När matte bäddar brukar jag sitta och titta ut genom sovrumsfönstret. Jag vill ju inte missa någon spännande händelse där ute.. Är det någon som ser misstänkt ut brukar jag "muffa" lite åt den personen.. (Alltså grymta till lite grann..) Idag är det riktigt fint väder, så jag tog mig ett dopp på morgonpromenaden... :-D Matte tyckte det var onödigt..

Nicke Nyfiken!

Här sitter jag och spanar på vägarbetarna.. Och "muffar" då och då.. Särskilt om matte säger "vem är det?"


Promenad till marknaden

Idag är det marknad i Växjö. Matte ville gärna gå dit och tyckte att jag kunde få följa med också. På väg dit kom vi till ett jättefint rött träd, där många löv redan låg på marken. Jag älskar ju att jaga löv, men innan jag fick göra det ville matte ta lite kort på mig, liggandes bland löven.

Höstfin 1

Hon tyckte att jag gjorde mig bra till färgerna på löven.

höstfin 2

På marknaden var det massor med människor, konstiga lukter och även en del hundar, så jag drog och drog och drog i kopplet för att hinna se och lukta på allt. Matte var ganska arg på mig då.. Men på vägen hem blev hon på bättre humör, så då busade vi bland löven igen! :-)

Höjdhopp?

Ja, det kan man nästan tro när man ser hur högt jag hoppar på denna bilden! Jag är nästan en halvmeter över staketet! :-D

Skutt!

Idag är det hundkurs igen och vi ska träna inkallning.. Jag får se hur lydig jag kommer att vara.. ;-)

Fortfarande lika rädd..

Matte försöker få mig att bli mindre rädd för att bli duschad.. Så hon lockar in mig i duschen och sätter på vattnet utan att jag blir blöt, samtidigt som hon pratar med mig och klappar mig. Men den går jag inte på! Jag är livrädd och skakar i hela kroppen när jag måste gå in i duschhörnan!
Det hjälper inte ens om jag får godis! (Jag har godisen liggandes i munnen och äter den först när jag fått komma ut.)

I duschen

Här sitter jag och lider bakom duschdraperiet. Bada är hur kul som helst, men regn och att duscha - NEJ TACK!

Ny utsiktsplats.. :-)

Utsiktsplats

Härifrån ser jag ännu bättre på allt som rör sig nere på marken.. Underbart! :-)

I helgen fick jag åka till "mormor" och "morfar", eftersom matte, husse och mattes bror skulle åka upp en snabbis till Värmland. Matte och husse har tydligen hittat någon lägenhet där som vi ska flytta till. Bara jag får springa mycket fritt, så är jag nöjd!

Hos mormor och morfar var det bra, men jag blev lite orolig när jag var hemma en stund ensam.. Så då bar jag omkring på några skor och lade dem på olika ställen i huset. Men jag bet inte på dem!!
De är så snälla mot mig, och vill nästan ALLTID busa eller leka med mig (till skillnad från husse och matte som ibland inte alls har lust med det..) Men som vanligt var det ganska skönt att komma hem till Växjö igen!