Röntgenresultat!

Igår fick vi resultatet på Zeldas HD och knän.. Hon fick A på höfterna och UA på knäna. Kan inte bli bättre ju! :-) Då kanske vi någon gång i framtiden kan ta en kull med valpar på henne.. Efter att hon presterat bra på utställning, mentaltestats samt tävlats i någon bruksgren! Men sen så! :-)

Sensommardagar på Bolmsö

I helgen var vi på Bolmsö igen. Där var också Rusty. Han har blivit ganska stor nu, men han hinner fortfarande inte ikapp mig. Det tycker jag är bra, för jag gillar att bli jagad!

Sandbus

Rusty försökte hela tiden gräva i mina hål. Det gillade jag inte riktigt, så jag sa ifrån flera gånger!

Vattenlek

Vattnet var 17 grader, dvs helt klart fortfarande badvänligt!

När vi kom hem till Växjö igen tog matte fram öronrengöringsmedlet. Så fort jag fick syn på det så gömde jag mig under sängen. Då lät mattes röst lät så arg, så jag kände mig tvungen att komma fram. Jag gick skakande av rädsla för vad som komma skulle fram till matte och genomled behandlingen. Nu surar jag lite i min korg!
 


Promenad i solen!

Idag var jag och matte ute och gick runt i skogen bortanför Campus. Det var riktigt varmt idag; så varmt att jag hoppade i vattnet flera gånger!!

På hundkursen har vi tränat kommandot "stå" och det tycker matte är bra, för då poserar jag snyggare på foton, tycker hon..

Snyggo!

Och visst är jag väl snygg?? ;-)

Ståtlig!

Jag har lite svårt att hålla tungan inne i munnen i denna sommavärme!! Men jag är glad så länge det är varmt! Då kan jag fortsätta bada! :-)


Hösttjej!

Hösttjej!

Konstigt. Lövet smakade inte alls lika gott som det såg ut! :-(

Hösten är här!

Höstfin

Titta bara vad mycket gula löv det är på marken!! Jag tycker att det är väldigt roligt att jaga löven som matte kastar/sparkar iväg. En annan sak som är bra med hösten är att jag inte blir lika varm nu; jag orkar springa jättefort och länge utan att bli överhettad!

Risgrynsgröt

Igår åt matte och husse risgrynsgröt. Det blev lite gröt över, och efter att den hade kallnat, så fick jag lite grann..

Slickar nosen

Det var väldigt väldigt gott! Skålen var alldeles blankslickad efteråt! :-)

Besök av Rusty

I fredags kom Simon och Rusty hit. Det var väldigt roligt att träffa lille Rusty igen! Han börjar bli stor nu..

I lördags åkte matte och Simon till "Tassar och morrhår" och köpte lite olika hundsaker. Jag och Rusty fick varsin rosa fäll som ska ligga i våra korgar.

Ont om plats?

När matte sa "gå och lägg dig i korgen" så kunde väl inte jag veta att hon menade min korg? Jag fick allt plats i Rusty's korg också..

Fel korg!

..och Rusty hade väldigt gott om plats i min korg! :-)

Bus i korgen


Min korg är tillräckligt stor för att vi båda ska kunna busa i den, som tur är! ;-)

Nu har tyvärr Rusty åkt för den här gången. Det märks att vi har busat mycket, för nu är jag supertrött och bara sover och sover..  =)

X-ray!

Idag var jag hos veterinären och röntgades. Jag fick en lugnande spruta först, som gjorde att jag inte reagerade på någonting.

Sov

Här sover jag hos veterinären, och väntar på att bäras in till röntgenbordet.
Jag tyckte att det var ganska läskigt att vakna upp igen. Det var så mycket ljud och hundar överallt att jag skakade! Framåt kvällen blev jag dock mitt vanliga, busiga jag igen. Nu är det bara att hoppas på att mina höfter och knän är utan anmärkning!