Ett evigt hoppande..

Ja, det blev det när matte drog ut mig på ridbanan så att husse skulle fota när jag hoppade.. Som att det skulle vara någonting, att hoppa över de där hindrena!!

image130
Första gången jag hoppade över dubbelhindret gick det jättebra!

image129
Nästa gång försökte jag fuska och hoppade över däcken, där jag mellanlandade lite på däcken innan jag tog mig vidare ner på backen.

image131
Eftersom jag fuskade förra gången så tvingade matte mig att hoppa igen.. Tyvärr missbedömde jag läget lite grann och störtade rakt in i den bakre bommen. Jag ville inte hoppa mer efter det..

image132
..men matte tvingade mig, så att jag inte skulle bli rädd i fortsättningen.. Se vilket fint sista hopp jag gjorde! Nu har jag lärt mig att se upp lite bättre också!

Agilityträning..

image128
Titta vad högt jag hoppar!

I lördags var vi och tränade på Torsby BHK med Tira. Jag tyckte att det var jättekul och hoppade obekymrat över hinder, genom bildäck, sprang igenom tunneln och up på "bron". Matte tror att jag är ett riktigt agilityämne. Vi får väl se när kursen startar! Nåt ofog ska jag nog kunna hitta på! ;-)

Sovande fotbollsfreak!

Jag fick en fotboll i påskpresent som jag bet sönder på 2 minuter, men den är lika rolig att leka med ändå! Så rolig att jag inte ens vill vara utan den när jag sover! Jag somnade under bordet med nosen i bollen innan, och matte var snabb fram med kameran..

 image126
Snusar gott i min kära boll!

image127
Zzzzzzz.........

Matte är på jakt efter en boll som håller att bitas i.. Om någon har några tips är ni välkomna med dem! ;-)

Första spårningen på länge!

Igår var det äntligen dags igen! Jag väntade i bilen medan matte lade spåret. Så fort hon öppnade buren rusade jag ut och försökte hitta spåret, fastän matte sagt till mig att jag inte fick börja spåra än. Matte blev ganska arg när jag stack, eftersom hon vill att "spåret ska ligga tills sig lite".. Pffftt! Jag hittar det lika bra ändå! Jag hann inte in på spåret innan matte fick tag på mig tyvärr..

Till slut var det iallafall dags! Som vanligt var jag väldigt ivrig att få komma iväg och hade svårt att ligga still innan jag fått kommandot "spår". Det var inga större svårigheter att hitta sakerna, men matte säger att jag måste spåra långsammare. Vad är det för roligt med det??

image124
Jag väntar på att få börja spåra!