Stackars liten Zelda!

Idag var vi på besök hos Kasper och Elsa och deras husse och matte.. Eftersom Elsa
är i höglöp hålls hon och Kasper åtskilda.  Jag och Elsa skulle springa ut en sväng i trädgården och när vi kom tillbaka var det blodfläckar över hela golvet. Matte trodde först att det var Elsas löp-blod, men hon upptäckte snart att det kom från en av klorna på min baktass. Den var kluven! Klon alltså.. Och blödde ganska rejält. Elsas husse fick lägga ett förband. Så nu är det väldigt synd om mig.. Jag går så lite som möjligt och haltar när jag går. Mat var jag inte särksilt intresserad av FASTÄN det var VOV uppepå. Matte ska titta till klon imorgon och ser det inte bra ut ska hon ringa veterinären! Usch!

Stackars liten!
Titta vad synd det är om mig! Fast skon är med såklart! ;-)

Moderskänslor för en sko!

Jag löpte ju för ca 2 månader sedan och är nu skendräktig.. Jag är inte sån så att jag bäddar hela tiden - däremot har jag adopterat en liten bebis.. I form av en grön pip-sko! Denna sko följer mig överallt. Så fort jag vilar, vilar skon bredvid mig.. Matte tycker att jag är jättefånig. Hon har fotograferat mig vid några olika tillfällen då jag vilar.. Med skon i närheten!

Zelda och skon
Skon vilar tryggt bakom mitt huvud..

Skon igen..
Här är skon lite väl långt ifrån mig förstås..

..och igen..
Här har jag full kontroll över min kära bebis.

OCH SKON IGEN!
Jag gillar att ha den precis vid ansiktet!

Matte är lite elak och självisk tycker jag! Hon förbjuder mig att ha skon på nätterna. Ibland får jag för mig att vårda bebisen och buffa lite på den och matte tycker konstigt nog inte att det är roligt att vakna av pipljud vid 3-4-tiden på nätterna.

Flytt till vargarnas rike..

Hej!
Nu har vi flyttat upp till Värmland.. Jag börjar vänja mig vid den nya lägenheten och även vid att gå i skogarna häromkring. Idag när matte och jag var ute såg vi massor med tassavtryck men inga människospår i närheten. Det var lite konstigt. Jag undrar just om det var vargar som hade gått där. De säger att det ska finnas gott om varg här. Ser jag en så springer jag definitivt åt andra hållet!

Det är så skönt att det har kommit snö nu! Det är så vansinnigt roligt att jaga snöbollar som matte kastar..

Zelda

..då ser man ut sån här efteråt! :-)

Nu när vi bor här träffar jag Elsa och Kasper ganska ofta också. Kasper och jag kommer väldigt bra överens, men Elsa är jag fortfarande lite rädd för..
Nu är det snart matdags - magen kurrar!