God fortsättning!

..önskar Alfons och Zelda med matte och husse


Vi får även passa på att önska Gott Nytt 2009!

En extra julhälsning går till alla våra valpköpare! Hoppas att julen varit mysig med er nya lilla familjemedlem!

..and then there were none!

Nu har vi äntligen hittat nya hem till både Laban och Smilla! Det känns väldigt bra, roligt och SKÖNT! Snart blir vardagen "normal" igen.. Fast med Alfons med i bilden så blir det begreppet kanske något reviderat. ;-)
På tisdag blir det i alla fall veterinärbesiktning av Laban och Smilla och vaccination av alla tre. På 12-veckors dagen! Tiden har gått väldigt fort, och lite sorgligt känns det faktiskt att det snart är "tomt" i huset.. Förhoppningsvis kan vi plocka bort de flesta kompostgaller nu utan att halva huset ska smakas på! ;-)

Ingen myser som en boxer..?

Nja, det kanske jag ska låta vara osagt.. Men helt klart är ändå att valparna myser och njuter av varandras sällskap! Jag hoppas att det inte blir alltför tomt för lille Alfons när vi så småningom hittar nya hem åt Laban och Smilla!


Mys på handduk..


..eller mys i bädd spelar ingen roll, bara vi är tillsammans!

Nya namn

Eftersom det tyvärr verkar dröja med nya hem åt Moonraker och Goldeneye har vi nu hittat på riktiga namn åt dem (så att vi slipper ropa Moonraker och Goldeneye efter dem då de är ute). Moonraker kallas numera Laban (efter lilla spöket Laban), och Goldeneye kallas för Smilla (fröken Smillas känsla för snö). Vi hoppas fortfarande på att hitta nya hem snarast möjligt åt dem, eftersom vi tycker att det är synd om de präglas alltför mycket av oss. Det här är ju en rolig tid att gå igenom med sin "lilla" valp!!

Valparna har nu varit ute på första regelrätta "promenaden" i koppel. Jag gick med dem en och en runt ladugården i koppel. Det gick faktiskt oväntat bra, även om jag fick stanna och locka på dem emellanåt. Hästarna var t ex lite otäcka att gå förbi! :-)

Träningen med rumsrenhet går också framåt. Det blir allt mer sällan som det sker något inomhus, däremot gör de ifrån sig direkt när de kommer ut.

Lek och stoj för fulla muggar är det annars som gäller.. Valparna har hittills avverkat ett litet kollegieblock och en krukväxt.. Men jag gissar att "there is more to come"...


Alfons är för tillfället herre på täppan


Laban: "Men om jag lägger huvudet på sned såhär, är jag inte ännu sötare då?"


Smilla med "raceröron"


"Se mig, här är jag!!!!"


"Wow, vi är fria!"


Alfons a.k.a Lille Skutt

Valpskaran minskar..

Igår var sista inbokade köparen här och hämtade lille Blofeld. Det börjar nu tunnas ut ordentligt i skaran, med bara 3 valpar kvar, varav två som letar nya hem.

Vi är väldigt nöjda med de hem vi hittills hittat åt våra valpar! Det känns jättebra med alla köpare och det verkar redan fungera väldigt bra i valparnas nya hem! Kul! Hoppas att det fortsätter så!! Nu är det bara våra två charmkmuttar kvar som vi hoppas finna lika bra hem till som de andra!

Ett stort tack till alla som uttryckt uppskattning för bloggen! Det är väldigt kul att höra och får mig motiverad till att fortsätta skriva! Så återigen TACK! Jag hoppas att ni fortsätter följa bloggen, även när den i framtiden bara kommer inkludera Alfons och Zelda! =)


Fyra blev tre igår..

Snowboxers!

..i dubbel bemärkelse faktiskt.. Får nu när de snöat har jag passat på att knäppa lite kort på våra snöboxrar! Valparnas betyg om snön var att den var väldigt spännande, och god att slicka på. :-)
(Bilderna tagna både igår och idag, vilket förklarar att det skiljer i snömängd på bilderna..)


Tjohooooo!


Mmm.. Smakar ju gott det här...


..måste äta lite mer!


Jag gillar Moonis flaxande öra i bakgrunden! :-)


Slick slick!


Full fart var det va?


Konstigt och lite kallt.. Men ganska kul ändå!

4 kvar - men de håller igång desto mer!

Nu känns det verkligen skillnad! Det är bra mycket fräschare här hemma, även tystare, men i och med att de är så få, så får de under delar av dagen tillgång till större delar av huset att rusa runt i.. Vilket de verkligen gör! Det är full rulle som gäller, mycket bus och bitande i allt som finns!
Det mysigaste är när man går upp på morgonen och möts av fyra små vita svansviftande valpar som är helt ÖVERlyckliga över att vi äntligen går upp.. :-)
Zelda har faktiskt börjat uppskatta deras sällskap mer nu, hon har väl insett att det faktiskt går att leka med dem.. :-)
Goldeneye finns fortfarande kvar, trots många intresserade så har vi inte hittat något nytt hem åt henne och nu börjar det bli dags för henne och Moonraker att flytta härifrån!! De vill hem till sina nya familjer! :-) Imorgon blir de 9 veckor, så det börjar bli dags nu!!


Blofeld flyttar från oss om en vecka ungefär.


Efter många turer finns Goldeneye fortfarande kvar hos oss..


..även Moonraker längtar efter flytt till ny familj!


Triss i söta vovvar! Fr v: Blofeld, Moonraker och Goldeneye


Alfons busvovve!