Vilken förbättring!

Vita boxrar har ju en förmåga att få fula tårränder under ögonen. Vi har nog försökt med A L L T för att få bort dem, men det blev nästan bara värre.. Men sen i slutet på förra sommaren så började vi att bara torka torrt ränderna.. Och vilken förbättring! Nu i vinter har den starka kylan gjort att det blivit något sämre igen, men jämför man med hur det såg ut förra våren - ja då är det som dag och natt! Titta bara:
Vår/försommar 2009
Mars 2010 - en sån snygging! :)
Sen har jag en påminnelse till alla Alfons syskon (om det nu finns någon som följer bloggen..) Det är hög tid för röntgen och MH-test. Vi vill väldigt gärna att ni gör bådadera för att kunna se lite vad det blev av kullen!

Kommentarer
Postat av: marit arvenberg

själv använder jag aloaverakräm och det funkar bra!

2010-03-09 @ 09:33:15
Postat av: johan öhman och Beatrice

Hello!

Här kommer en hälsning från Selma och hennes familj!

Selma mår fin fint och är jättebra med Arvid. Hon är jätte energisk

så husse har fått fin motion också:=)

32 kilo kärlek med ca 67cm mankhöjd otroligt hur liten hon kan göra sig,dock är hon lika stor som dom flesta boxerhanar vi stöter på!!!!

Otroligt envis men tålmodig med husse och Arvid.

Som sagt är hon ett energiknippe som rör sig som en fullblodsarab.......blank och fin som en häst. Husse får alltid fina kommentarer från dom flesta.

Dock är hon inte lika trubbig som sin brorsa Alfons!

Hälsning från famlijen Öhman

2010-03-10 @ 21:21:25
Postat av: Robert Fageryd

Vilken härlig bjässe! Hur stor är han?



Undrar också vad ni torkar tårränderna med? Vanligt hushållspapper eller är det ngt annat, och hur ofta torkat ni? Har nämligen exakt samma bekymmer med min vitval...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback