Påsken..

Det var en väldigt skön påsk!
Joel jobbade på påskafton, men när han kom hem så tog vi en påskfika på balkongen (!) innan vi fortsatte hem till mina föräldrar i Jönköping.

påskafton!

Joel på balkongen. Det var lite svalt, men klädde man bara på sig så var det skönt!

På påskdagen åkte vi vidare till mormor i Alingsås. Tyvärr kände mormor av Zelda, så vi tog först en promenad runt Gerdsken, och senare mötte vi upp Victoria och Roger på stan. Då tog vi med hundarna till Nolhaga och lät dem springa av sig där.

Påskdagen


Jag och Zelda i Nolhagaparken. Det var roligt att träffa all släkt, och dessutom var vädret helt underbart! =)

Skärtorsdag..

Dagen började med ett löppass.. Sen skulle jag iväg och lämna blod. Eftersom jag inte känt nåt efter förra gången jag lämnade så satt jag inte kvar i stolen särskilt länge utan reste mig upp och skulle gå ut. Då svartnade det för ögonen, så jag fick skynda mig och sätta mig ner i en soffa.. Efter en liten stund trodde jag att jag var okej igen, och reste mig på nytt. Den här gången svartnade det så illa att jag ramlade ner i soffan. Sen såg jag dessutom väldigt suddigt och allt var som i en grå dimma i flera minuter. Obehagligt! Så nu väntade jag ett bra tag innan jag vågade mig upp igen.

På eftermiddagen tog jag vovven med mig och hälsade på Nina. Jättekul att ses igen! Tyvärr sker det alldeles för sällan! Nu är det dags för lite plugg innan jag sjunker ner i soffan för kvällen! =) Och imorgon är det utställning. Hjälp! 

Glad Påsk!

Underbar dag!

I förmiddags var jag ute med hunden i skogen. Det var helt underbart väder, fåglarna kvittrade och livet lekte. Det var nog den skönaste promenaden i år! Jag var tvungen att fotografera naturen lite.. Dessvärre ser det inte en tiondel så underbart ut på kortet som det var i verkligheten!

Underbar dag!

Det var störtskönt iallfall! :-)

Skönt med helg nu.. Dessvärre måste jag plugga en hel del, och vad som är ännu värre är att Joel är i Uddevalla i helgen.. Så jag och Zelda är helt ensamma! :-( Dessutom har hon examination från hundkursen imorgon.. Och jag känner mig ganska tveksam inför hur det ska gå!
Det blir ett senare problem, nu ska jag ta mig en tupplur innan tvättiden börjar!

Auf wiedersehen! :-)



Trött!

Det är märkligt att jag alltid är så trött! Nu börjar det ändå bli vår och med det ljusare och varmare! Det är väl knappast så att jag är alltför betungad av skolarbetet heller.. :-)
Nu är jag  äntligen färdig med ett utkast till basgruppsarbetet iallfall. Det känns skönt! Nu kan jag vila upp mig framför tv'n denna tisdagskväll (som för mig är veckans stora tv-dag!). Programmen som är av intresse för mig är:

Top Dog; underhållande personligheter, förutom att hundar är ett stooort intresse
Desperate Housewives; det blir nästan bara bättre och bättre! Vilken soppa de är i allihop!
Joey; lockar ofta fram flera skratt. Favoritpersonen är Bobby. Mer av henne i Joey!
♥ The Girl Next Door (Girls of the playboy mansion); jag kan bara inte låta bli att titta på deras flärdiga liv.. Men vad ser de egentligen i Hef? Han kunde ju varit deras farfar!!? Är det bara pengarna och kändisskapet som lockar, tro?

Ahh, nu börjar snart slappkvällen! Härligt! :-D

- Rebecka

En bra helg!

I helgen var min kusin Victoria här med sin sambo Roger och deras hund Tira. Vi var ute och gick en rejäl promenad här i Växjö, och visade dem bl a univesitetsområdet och Teleborgs kråkslott.
Slottet

Roger, Tira, Victoria och Zelda vid slottet.

Skönt att det äntligen börjar bli vår och varmt nu! Alltid härligt att börja använda vårjackan igen!

På lördagkvällen var det fest hos en klasskompis.. Mycket lyckat faktiskt! :-)
Söndagen tillbringade jag och Joel mestadels hemma, och tog det lugnt. Vi "festade till det" med lite mc Donalds mat.. ;-) Promenerade sedan med Zelda uppe vid stallet.

Men nu är helgen slut och skolveckan igång igen med allt vad det innebär.. (Dags att ta tag i lite skolarbete!!)

- Rebecka