Helg i Torsby!

Glad maja

Vi var förra helgen och hälsade på lilla Maja med föräldrar i Torsby! Hon är nog den goaste lilla tjej man kan tänka sig! Alltid glad! (Förutom när hon är "Maja hexehyl" =) )

ZB

Zelda och Elsa kominte lika bra överens som vanligt eftersom Elsa löpte, och var periodvis ganska grinig.. Men, men, Zelda har ju alltid matte att trösta sig med! =)

Sunne

Vi gjorde på söndagen en dagsutflykt till vattenparken i Sunne. Sjukt kul, särskilt den färgglada hoppbollen med vatten på som man ser i bakgrunden.. Även om den gav blodsmak i munnen.. (Det kan också bero på min dåliga kondis!?) Riktigt roligt var det iallafall att springa omkring på vattenparken och köa till attraktionerna som ett gäng ungar!

Maja med faster

Priset i charmighet gick helt klart till lilla Maja! Hennes faddrar tycker att det är SÅÅ trevligt att träffa henne! Ska bli kul att snart flytta lite närmre!
Sammanfattningsvis: en MYCKET mycket trevlig helg! Tack alla inblandade!

Kommentarer
Postat av: Victoria Ruotsi

Hej hej!
Det var ett tag sen... Hoppas att allt är bra med er! =O) Måste bara säga att Maja bara är såååååå söt! Har ju inte fått äran att träffa henne i verkligheten än, men av bilderna att dömma så är hon ett otroligt charmtroll!
Kram Victoria


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback