Sommaren... som den borde vara!


Tänk om alla dagar varit som de senaste... Underbart!

Fryksdalsdansen..

..var faktiskt bättre än vad jag förväntat mig i år. En gladare publik, inte mindre fylla men däremot bra mycket mindre bråk. Underbart! Jag fick mig några goa skratt under helgen.. Som när en viss kollegas hörsnäcka fastnade i örat så att han fick uppsöka sjukvård.. Eller när en kille visade vad han hade för bakgrund på sin mobil: ett foto på mig och honom från Höljes.. Eller stackarn som legat ute i gräset och sovit och hade en snigel på tröjan när vi kom in på polisstationen.. Eller nån av alla otroligt fåniga raggningsrepliker.. Men även om det var kul när det varade är jag väldigt lycklig att det är över!! Bara två dagar kvar till semestern! :-D

Ännu en ny favvomusiker..

..med en del riktigt sköna låtar.. Rekommenderas varmt till alla som gillar Jack Johnson och liknande.. Min favoritlåt just nu: "the way it is". Vad artisten heter? Donavon Frankenreiter!


Mr Frankenreiter himself

Spelas mest just nu..

Jack Johnson! Jag har haft ett gäng låtar med honom ganska länge, men inte lyssnat så mycket på honom.. Men nu är jag inne i en riktig J.J-period.. Kanske för att det är sommar och låtarna känns somriga..

Jack Johnson

Men men.. Döm om min förvåning när jag googlade på bilder av honom och fann att han har en mycket tilltalande hobby..


Samme man surfandes..
Insnöad? Nördig? Jag? Inte då.. ;-)

En humörhöjare!



Japp, jag ÄR medveten om att det är barnprogram.. Men det hindrar mig inte från att ett leende sprider sig över ansiktet när introt börjar... Sol, glada människor, stränder, värme och surfning.. Kan det bli bättre? :-)

En liten tillbakablick på helgen..

I fredags var det ju Winnerbäck i Ransäter. Jag blev väldigt positivt överraskad, dels för att publiken skötte sig, så att jag kunde titta på konserten, och dels av att det var SÅ BRA! Jag stod och funderade på varför jag inte har fler skivor med Winnerbäck.. Så nästa gång jag gör en beställning från Ginza ligger det nog minst en Winnerbäck-skiva med där!

Efter att ha jobbat till 4 körde jag hem och sov ända till klockan halv 8! Då var det dags att gå upp och packa ihop sakerna och rulla ner mot mormor i Alingsås. Som tur var kunde jag fortsätta sova i bilen! Hos mormor var det som vanligt väldigt trevligt och kul att åtminstone hälften av mina kusiner var där! :-) Zelda och Bianca fick busa loss och bada efter kalaset. Zelda orkade inte riktigt med i Biancas frenetiska simtag, men hon stod ut länge ändå tycker jag!


Simtävling?

Med en såpass hektisk dag var vi givetvis tvungna att skynda vidare, så vi åkte ner mot Jönköping.. Jag och Staffan gav oss ut på en kort löprunda innan vi åkte vidare till Sara. Där var det tacos och trevligt umgänge! Gott att få avrosta engelskan lite också..

Andrew och Sara


I söndags tog vi det lite lugnare.. Då tog vi en långrunda, jag och Staffan. Vi valde tidpunkten väl, och gav oss ut cirka fem minuter innan det började spöregna! Det var det värsta jag har varit med om! Himlen öppnade sig verkligen! Så efter ca 4 km, när vi var så blöta att vi hade varit torrare om vi hoppat ner i sjön, så var det en glädjande tanke att tänka att vi "bara" hade 13 km kvar... Staffan var något sur och sa att det var mitt fel om han blir sjuk nu.. Jag svarade att om han blir sjuk bevisar det bara att han är vek, ha ha! Som tur var slutade regnet såsmåningom, men de blöta kläderna och vattentrampandet i skorna fortsatte. Härligt!

Skönt var det iallafall att komma hem, ta en dusch och sätta sig vid ett dukat bord! Efter middagen började tyvärr klockan bli mycket, så då var det bara att sakta rulla uppåt igen.. Sammanfattningsvis: en mycket intensiv, men väldigt trevlig helg!




Härligt sommarväder!


Såhär har hela sommaren varit.. Nästintill iallafall.. Idag är inget undantag dessvärre. Det känns verkligen motiverande att dra på sig löparkläder och skor och VETA att det kommer tjippa vatten mellan tårna efter cirka 227 meter. Men det är klart, sen har jag ju bara cirka 8773 meter kvar, så det är väl inte hela världen.

Det som är värre är väl att det blir aningen blött att titta på Winnerbäck ikväll i Ransäter. Utomhusspelning i ösregn = ingen höjdare. Men det är väl synd att klaga när man ska dit i tjänsten och faktiskt får betalt för att vara där. Summa summarum: det regnar men livet är rätt bra ändå! :-)

Min drömsemester...

Jag har nu hittat den.. Min drömsemester.. Som faktiskt skulle kunna bli sann! Ända sedan jag såg Point Break (jag tror iallafall att det var då) har jag velat lära mig surfa.. Denna önskan har faktiskt bara tilltagit genom åren, och det är en sak som jag bara SKA lära mig.. Men så var det ju priset.. Jag har haft bilden av att surfning måste ske på Hawaii eller någon annanstans i långtbortistan.. Så döm om min glädje när jag surfade (haha) in på Surfakademins hemsida och såg att de har surfskola i Biarritz! Och till ett rimligt pris dessutom! Nu är det bara att börja snåla och spara pengar.. Så kanske kanske kanske detta kan vara jag nästa vår.. ;-)


Mer kul på temat "the Hoff"


He he!

En oslagbar kombination!


Vad mer kan jag säga än att jag lääääängtar tills oktober! GLASGOW BABY!

Börjar bli en äkta värmlänning nu..

Hade någon sagt för några år sedan att jag skulle jobba på EM i rallycross hade jag nog mest suckat. Hade någon dessutom sagt att jag skulle kolla på tävlingarna och tycka det var kul så hade jag skrattat.. Men det ÄR ju kul! Jag tittade med stort intresse på både vissa uttagningar och finalerna! Och hejade på Marcus Grönholm, så jag var väldigt nöjd med resultatet i EM! Synd bara att det är ett helt år till nästa Höljes.. ;-)


Grönholm in action

Avant et après..

Idag var det dags att gå till frisören.. Jag har undvikit det länge nog, snål ekonomisk som jag är! ;-) Bifogar lite bilder på före och efter.. Frisören försökte dock få till mer lockar, jag brukar ju försöka få bort dem.. Men det blev rätt cool.. Men inget jag kommer gå omkring med till vardags!

Före:





Efter:


Något lockigare än jag brukar ha.. Och lite ljusare än innan.. :-)



Men det blev helt klart ett lyft tycker jag.. Eller??