Roligaste musikvideon någonsin!

Önskar bara att jag kommit på idén själv! Tillfällena har väl funnits... ;-)


En låt som jag glömt att den fanns..

Jag brukar inte sjunga i duschen.. Men i morse gjorde jag det! Jag började dessutom sjunga på en låt jag inte hört de senaste 5-6 åren!! Men jag kom på att den är riktigt bra! Kylies bästa? Vad tycker DU?


Konst = kul!

När vi bodde i Basel hade jag och Catta som plan att vi skulle gå på ett museum varje söndag för att få lite kulturell stimulans.. Nu tror jag bara att vi gick på ett enda museum (jag var på två andra på egen hand) men tanken var god! Kulturell stimulans fick vi en dos av i Glasgow, när vi var på museet där. Jag tycker konst är kul! Glasgow museets mest kända tavla är kanske den här:
 


Den sägs ha någon dold bild som åtminstone jag INTE lyckats se.. Men den är så fascinerande.. Så levande! Salvador Dali är en intressant konstnär.. Intressant men skrämmande! Jag tycker att många av hans målningar påminner om mardrömmar.. Särskilt denna:



Nej, då gillar jag Simpsons tolkning bättre! ;-) He he.. Betydligt mindre skrämmande!!



Ibland är det trist att inte bo i en storstad.. Utbudet av intressanta museum, biografer och andra nöjen är väsentligt mindre här.. (Obefintligt faktiskt..) Men, jag ska inte klaga..  Jag kanske ska ta mig en sväng till Torsby fordonsmuseum på söndag istället.. ;-) Kulturell stimulans? Nja..



Jultomten kandiderar i presidentvalet!

Mycket ska man höra innan öronen ramlar av.. Men detta är faktiskt sant! Santa Claus (ja, han har tagit sig det namnet!) är mannen som utgör ett mycket litet hot mot Obama och McCain. Kanske tur för de andra tvenne att barn inte är röstberättigade.. ;-) Läs mer om Santa Claus här.


Det första jag såg..

..var det här! Det snöar och snöar och snöar!! Fint...men tidigt?


Tur att jag redan försett fåglarna med käk!! :-)


Hoppas snön ligger kvar ett tag, så man hinner njuta (?) av den!

Lika som bär?


Okej, lika som bär är kanske en överdrift.. Men vi gillar tydligen samma min.. Fast spegelvänt! Uh-oh! :-S

Fotokavalkad från Skottland!

Klicka på bilderna för att se dem i ett större format. Sammanfattningsvis kan jag säga om min långhelg i Skottland att jag hade SJUKT kul, älskar Skottland och att jag önskar att jag bodde närmre min allra bästa vän! :-( Så underbart att ha en helg när allt var som förr igen! :-) Det kändes riktigt lyxigt att för en helg kunna göra precis vad man ville, ut på restaurang, shoppa precis vad jag ville, hur onödigt det än var och hela tiden i sällskap med Catta! Loved it!


Äkta skottar! :-D



 






Skottland, Skottland!

Sa nu var man antligen har! Som jag har vantat! Biljetten bokades ju redan tidigt i varas, sa jag har haft gott om tid att se fram emot resan! Skottland ar riktigt mysigt och jag kan inte lata bli att flina at gatumusikanterna som spelar - sackpipa! Sa skotskt! :-)

Igar gjorde vi en dagsutflykt till Edinburgh och tittade runt i affarer och pa slottet, m.m. Idag ska dagen styras av "some SERIOUS shopping"! Allt ar faktiskt billigare an i Sverige, vilket var lite ovantat!

Ikvall blir det fodelsedagsfest hos en av Cattas jobbarkompisar fran Starbucks. Kul kul, hoppas bara att jag hanger med i snacket. Skotskan ar ju lite....annorlunda!

Foton kommer nar jag ar tillbaks i Sverie igen.. Tills dess: Arriverdeci!

Jag är inte ensam..

Internet är faktiskt fantastiskt på vissa sätt! En sak jag gillar starkt är alla dessa forum! Man kan alltid hitta någon som tänker och tycker EXAKT som man själv gör, vilket är väldigt skönt! Det är otroligt befriande att läsa om hur någon annan sätter ord på samma tankar och känslor som jag själv har! Det får mig att känna mig nästan normal! ;-)

Imorgon går färden mot Skottland och för Joels del blir det några dagar "pappaledigt". Jag tycker faktiskt (hur söta de än är) att det ska bli skönt att komma bort från valparna några dagar! Det ska bli skönt att få sova hela nätter utan avbrott igen! (Sedan kommer jag givetvis sakna Joel och alla 11 hundar...) Men jag har längtat efter den här resan sedan jag bokade den i våras!  Det ska bli så otroligt kul att träffa Catta igen! Catta som känner mig innan och utan och som nästan vet vad jag tänker! :-) Sedan att jag nästan aldrig skrattar så mycket som jag gör med henne är ju bara ett stort plus!! :-)

Hösten har varit här på allvar nu ett bra tag och jag måste säga att jag GILLAR hösten! Jag älskar när det är dimmigt och frostigt! Då får man lust att efter promenaden med vovven kura ihop sig inne i soffan och njuta av lite hett kaffe/varm choklad! Jag hade kameran med mig för att föreviga den underbart sköna morgonen!


Frost!


Hästarna syns knappt i dimman..

På återseende om en knapp vecka!

Ja jag vet - mycket hund i hjärnan på Rebecka just nu..

..men vem skulle inte ha det med sådana här sötisar inom räckhåll?



Jag KAN INTE göra mig av med alla! Det kommer aldrig gå!!!! Arrrggghhh!!!

Små barn roar sig lätt..

..och det gäller tydligen vissa stora barn också!
Igår satt jag stora delar av dagen och "lekte" med google translation! Jag skrev meddelanden på många olika språk till kompisar i olika delar av världen och när jag tröttnat på det så översatte jag hela websidor från engelska till svenska. Det roligaste var nästan att läsa mina kommentarer på bloggarna, översatta till engelska.. Testa själv på: http://translate.google.com/translate_t#
:-)

Jag förstår alla småbarnsföräldrar!!!

För det finns allt stooora likheter med att vara hunduppfödare!! Inatt väcktes jag en gång i timmen av att något av de små knytena skrek. Jag fick alltså sova i 45-minutersperioder.. Sånt tar på krafterna!! Nåväl, när de skrek var det bara att skynda dit och se så det inte var nån som var klämd.. Men givetvis var det inget allvarligt någon utav gångerna utan bara någon av valparna som inte fått så bra plats vid "mamma matbord" och därför klagade högljutt. Alternativt att de råkat rulla bort för långt bort från mamma och syskonen och inte hittade hem. I natt var faktiskt jobbigare än vanligt! Hoppas det inte fortsätter så!!! Jag har en stark känsla av att jag inte kommer vara så utvilad efter den här semestern... :-S


Tänk om de kunde vara såhär tysta och söta för jämnan!!

Sveriges roligaste blogg?

Det tycker nog jag! Jag har skrattat högt flera gånger när jag läst hennes blogg.. Vem undrar ni kanske.. Jo, ingen mindre än Sandra Dahlberg, "En sunkmammas/b-kändis/schlagerfjollas liv i ord och bild" (för att citera hennes blogg). Har du inte redan kollat in den så gör det här!

Extramamma på heltid!

Det tar på krafterna att ha tio små valpar hemma! Särskilt när man oroar sig och nojar för att de inte får tillräckligt med mat, att Zelda ska trampa på dem/klämma dem eller att de ska bli sjuka! Men de ÄR ju så söta.. Och sanningen att säga så kretsar livet just nu inte runt så mycket annat än valpisar!! Igår när jag åkte in till "stan" fick jag hela tiden bilder av valpar i fostersäckar för ögonen och tyckte mig höra flämtande Zeldor och gnyende valpar vart än jag vände mig! Men då hade jag ju inte heller sovit på ett drygt dygn.. :-S