Vilken underbart vacker dag..

..det var igår! Jag tog ju en tur med hundarna till Mora, till Enyas uppfödare. Flera gånger tappade jag nästan andan för att det var så vackert! Jag försökte ta några bilder, men tyvärr fångar man ju sällan det där fantastiska.. Men bilderna ser åtminstone ganska härliga ut! :)


Soluppgång. Solljuset stod som en rosa pelare!!


Vackra vintersverige!


Sol och snö, en fantastisk kombination!! :)


Mysiga trånga gator i Färnäs utanför Mora


Hjälp någon i jul!

Musikhjälpen håller på med sluttampen för deras insamling mot malaria. I ett drygt dygn till kommer de att fortsätta spela önskelåtar och på diverse olika sätt försöka samla in pengar till radiohjälpens insamling mot malaria. Visste du att ett barn dör var trettioende SEKUND i malaria, trots att det finns botemedel! Så lätta på plånboken och önska åtminstone en låt. Det kostar dig bara 50 kr, men räcker ändå till 10 doser vaccin mot malaria! Vill du veta mer om musikhjälpen eller läsa om hur man gör; logga in på musikhjälpen HÄR.


Programledarna i Musikhjälpen 2009; Ametist, Timbuktu och Christer


Testing testing..

0-2bf776215eda3a74e39e40c250e74879.png

Kolla varifrån!

 

Testar mobilfunktionen på bloggen genom en söt bild på mina underbara brorsbarn... :)

 


Idag: -12 och blåst..

..men oj vad uppfriskande det var att gå ut. Och så vackert!! Tur att man har hundar så att man verkligen kommer ut en stund varje dag, oavsett väder! Men lite väl kallt för att jag skulle vilja springa, hoppas det blir någon grad varmare imorgon! Eller åtminstone ingen vind.. :S

Soluppgång över fälten


Idag är det da'n..

..före da'n före da'n före da'n före da'n före da'n före da'n före da'n före doppareda'n. :) Nu äntligen har jag börjat ta tag i julgodiset! Igår såg jag ett recpet på aftonbladet som såg väldigt gott ut; fikon- och russinbollar med julsmak. Och såhär blev de:

Behöver jag tillägga att de nästan var ännu godare än de såg ut att vara? :)

 

Imorgon fortsätter baket med lite ischoklad och kanske även knäck.. Ibland är jag allt en riktig liten hemmafru! :) Självklart har jag julmusik i bakgrunden. Eller varför inte musikhjälpen? Har ni inte önskat någon låt än så GÖR det! Hjälp musikhjälpen att minska malarian i världen!