Tjockisen blir tjockare..

..eller åtminstone tyngre! Nu vägde vi henne inte innan parningen, men i somras då hon vaccinerades vill jag minnas att jag vägde henne och att hon då låg på 31.5. Nu väger hon 34.5. Jag hoppas innerligt att det är valpar och att hon inte bara håller på att tjocka till sig! *fniss*

Den 4:e september får vi svar!

Dräktig eller inte? Det är svårt att säga.. Vi tycker att hon blivit lite rundare om magen (se nedan), hon är lite slöare, sen har dessutom spenarna (?) vuxit. MEN allt detta KAN ju faktiskt vara skendräktighet.. Den 4:e september har vi fått tid för ultraljud.. Så då får vi svar! :-)


Tjockisen herself

I väntans tider??

I måndags åkte jag ner med Zelda till djupaste Småland för att träffa Sigge och förhoppningsvis få till en lyckad parning. Hundarna var väldigt intresserade av varandra, men hade inte riktigt rätt teknik för att lyckas... Sigge var nog överallt utom där han skulle... Vi visste inte riktigt om de lyckats, det var ju inte helt lätt att se. Det vi visste var att de åtminstone inte fastande i varandra men det KAN ju ta sig ändå.. Vi hade otroligt roligt åt deras ihärdiga försök i alla fall!


Hemma hos Sigge. Trötta hundar efter mycket bus och ihärdiga parningsförsök!

I onsdags var Sigges husse och matte vänliga nog att köra upp till Jönköping, så att jag skulle slippa köra massor med mil (jag och Zelda skulle tillbaka till Värmland på kvällen). Vi började vid fikabordet medan hundarna fick leka fritt.. Det dröjde inte länge innan Sigges försök började igen.. Och denna gång gick det bättre! Sigge fastnade och Zelda fick smått panik och ramlade omkull, så då fick jag och Kerstin, Sigges matte, hålla i och lugna hundarna tills de lossnade. Efter det lyckade försöket tyckte Sigge att han hade gjort sitt och försökte inte mer. Zelda däremot var som förälskad och lät inte Sigge vara över huvud taget. Så nu är det bara att vänta och se.. Om ca 3 veckor planerar vi att göra ultraljud på Zelda för att se vad som döljer sig därinne egentligen! :-)


Bra med varsin vattenskål!


Sigge är nöjd med sin insats..


..och dåsar i gröngräset.


De förälskade tu! ;-)