Roligt videoklipp från i somras..

Hittade följande klipp när jag satt och sorterade bilder på datorn. Vi var ute och seglade i somras, och för att inte Alfons klor skulle repa båten så fick han finna sig i att gå omkring i neoprenskor. Flytväst var också ett måste eftersom han ärligt talat är värdelös på att simma! Han tyckte skorna var väldigt obehagliga till en början, men vande sig ganska snart. Filmen är från första minutrarna med skorna på! :)



Stackars lilla sötnos!!


Som katt och hund!

Ja, det brukar man ju säga när man inte kommer överens, men av mina små djur att döma så leker de faktiskt på ganska lika villkor.. I alla fall på så sätt att båda är med i leken, sen är ju den ene ganska överlägsen! ;)

Enya och Sushi leker :)

 

Idag var vi hos Jeanette på Nakku Rakkans kennel, alltså Enyas uppfödare. Tyvärr fick jag inte några bra bilder från dagen, men det var väldigt trevligt och KUL att se att Enya kände igen sin uppfödare med familj! Annars tyr hon sig ju bara till mig och Joel, så det var väldigt roligt att se henne blomma upp med någon annan!! Det får bli mer träning på "okända" helt enkelt!! :)


Är man stor..

..måste man vara snäll också.. Reklamen för Alvedon, men vi skulle lika gärna kunna prata om Alfons. Så snäll mot allt och alla, om än lite ovarsam emellanåt. Jämfört med Zelda, som inte var så värst förtjust i barn, så har Alfons absolut ingenting emot dem, Faktum är att han och Elias, som nästan vuxit upp tillsammans, nästan verkar ha ett speciellt band! Elias ville väldigt gärna pussa på och mysa med Alfons sist han var på besök. :) Enya håller sig på tryggt avstånd när vi har folk hemma, ännu längre avstånd när barn är med..


Vill du ha en puss?


Han slickade mig!!!


Gos!!!

Let it snow, let it snow, let it snow!

Hundarna verkar gilla snön.. Fast idag var det lite i kallaste laget för dem. -12 grader stod termometern på när jag var ute med dem tidigare. Men det var som vanligt full fart ändå! :) De blir för söta när de får rimfrost i morrhåren!!
Enya blev igår 5 månader gammal, grattis grattis! Hon börjar bli en stor vovve nu! Det var länge sedan det skedde någon olycka inne också, vilket är väldigt skönt. Här kommer några bilder från snömonstrena! ;)


Svårt att få nåt fokus med kameran när de svischar förbi!


Söt liten vinterdam


Världens goaste!

Kvalitén blev tyvärr inget vidare när jag lade upp klippet på youtube..


Årets julkort?

Jag hade väldigt roligt när jag tog korten, hundarna var för söta! Men svårt att få dem att sitta stilla.. De gillade inte riktigt luvorna! :)

För stor luva för Enya, för liten för Alfons.. :D

 

Åh vad jobbig du är matte!



Mattes älsklingar!! :)