Hemma igen!

Så var då bägge våra ögonstenar hemma hos oss igen efter att vi lämnat bort dem förra helgen/i veckan när vi själva varit bortresta. Hundarna agerar som om de aldrig vart ifrån varandra..
Enya fick med sig en tröja av Jeanette (uppfödaren). Hon tycker inte om när vi väl tar på den, men så fort vi går ut är det som om den inte existerar! :) Kylan håller dessvärre i sig, så det var väldigt lägligt med en tröja!
"Gangsta-Enya" ;)


Husse och vovvisarna


Och HOPP ut i snön!


Såhär snöig blir man när man busar för fullt med Alfons!



Vintern fortsätter...

Men nu är det åtminstone inte så gräsligt kallt längre.. Idag var vi ute i skogen och pulsade i snön. Hundarna verkade ha väldigt roligt idag; skönt när de inte fryser hela tiden.. :)
"Ta mig om du kaaaan!"
Det här måste undersökas närmre..
Monsieur Alfons
"Va, sitta still? Jag?"
"Okej då, jag står väl still i 2 sekunder då.."
Helan och halvan! :)

Midvinternattens köld är hård..

..och så är även dagen! -18 stod termometern på idag, det räcker och blir över tycker jag. Det mesta av sjön är täckt med is, men den del som är öppen ryker ordentligt i kylan. Alfons går att fota trots kylan, men Enya är inte still en sekund.. Allt för att hålla värmen gissar jag! Nu ligger latmaskarna och sträcker ut sig i värmen här hemma! :)


Alfons poserar framför rykande vatten



På upptäcktsfärd över fälten


Lite bus hinner man också med mellan varven!


Det gäller att lyfta ordentligt på benen för att ta sig framåt!


2010!

Så var det nytt år igen. Kylan verkar hålla i sig, vilket generar i något kortare promenader då lilla damen fryser ganska fort. Och det gör även matte när kylan går ner till hemska -25 och även under det. Men vissa dagar när solen ligger på busar vovvarna ganska friskt ändå! :)

..fast lite kallt om tassarna är det!

 

Full fart mellan träden!

 

Vi håller tummarna för att temperaturen stiger snart igen. Runt -5 är perfekt om man får önska.. ;)