Musik..

Musik är ett märkligt fenomen.. Jag kan tro att jag är trött på en skiva, men sen när jag väl lyssnar på den så får jag nästan gåshud av att den är så bra! Till artisterna som jag aldrig tröttnar på hör Kent, Red hot chili peppers, U2.. Fast när jag tänker efter så tröttnar jag inte så fort ändå kanske.. Ofta är ju låtar förknippade med någon känsla eller period i livet som det är rätt trevligt att tänka tillbaka till.. (Även om själva perioden var högstadiet eller gymnasiet som jag tyckte var bitvis tradiga perioder..) Idag har jag iallafall haft en sån dag när jag dammat av alla gamla högstadieskivor och njutit.. Länge sen jag lyssnade på Millencolin, Oasis och Blur.. Nu är jag nog ännu mer allätare än förr.. R'n'b, rap, hip-hop, rock, pop, hårdrock, ja det mesta funkar! :-)

Ryggskott

                                    Ryggskott
             
Vaknade igår morse av att hela ryggen värkte.. Jag trodde det var nåt man kunde vila bort, men etfer vilan blev det tusen gånger värre. Så nu är det full dos smärtstillande och anti-inflammatoriskt som gäller. Kul.. Det innebar också att jag inte kunde vara med på självskyddet idag.. Det verkade som en rolig lektion, så det var synd. Tur att det är praktik nästa vecka, så man kan ta det lite lugnt!


Baselberoende?

Grisarna

Det är konstigt det där.. Men Basel-beroendet går i vågor!! Jag hade ju först tänkt att åka ner i 3 veckor och skriva ett arbete där nere, sen när jag fick veta hur tufft det skulle bli så insåg jag att det inte var möjligt.. Sen hade jag tänkt att åka ner en långhelg.. Men det verkar heller inte möjligt.. På ett bra tag.. Så nu sitter jag bara och kollar igenom gamla foton och tänker tillbaka istället.. Vi hade kul, tjejer! När ska vi ta den där eviga finlandskryssningen som vi pratat om i 3 (!) år!? :-D

Fasnacht

Konfetti överallt efter ett krig med Catta.. :-) Repris på fasnacht, någon??

Amatörfotograf..

Jag fick min nya kamera på posten idag; en Canon Powershot a540. Jag var givetvis tvungen att ge mig ut och titta på hurdana bilder den tar..

Svamp

Hyfsad närbild.. Tycker jag själv.. =) Lite höstigt motiv, men det är väl bara att acceptera att hösten i stort sett är här..

Och så i mörker då.. Fotografera levande ljus har jag aldrig lyckats med....

Ljus

...förrän idag! Weeee.. =) Bra köp, (än så länge)! Kul!!

Paddorna i Göteborg..

Vi tre sommarjobbande "vaktpaddor" tog en tur till Göteborgskalaset. Vi hade riktigt roligt (skrattar fortfarande när vi tänker tillbaka..)

Paddorna i GBG

Jenny, Johanna och jag.

Vi var en sväng på Kajplats 6 (tror jag det hette).. Där var Peter Siepen dj, och Johanna kunde inte bärga sig utan "var tvungen" (jag kan dock ha haft ett finger med i spelet) att smyga fram och ta en bild på honom med min mobil.. En riktig close-up, he he!

 

Jag har även en fin bild på Johanna och samme man, samt en bild av mig och honom (dock något mörka bilder).. hrrmmm...lite pinsamt och fjortis men.. =) Roligt såhär i efterhand! Kul att ta fram på lektionerna och fnissa lite grann!
Kvällen började bra med att Jennys systers hund bet mig riktigt hårt i näsan så att det började blöda.. Tur att vi hade så roligt sen ändå! :-DSlut på sommarjobb!

Turlag 1

Det var riktigt kul att jobba i sommar! Jag lärde mig hur mycket som helst, och hade roligt med alla goa människor! Här är sista dagen på jobbet, nattfika med stora delar av turlaget. Extra roligt var det att Jenny och Johanna jobbade på samma dagar som jag, så att vi löste av varann.. Det blev en hel del fniss och skratt när vi träffades! :-)

Nu börjar skolan imorgon igen.. Känns inte så roligt just nu, men det blir nog bättre när man väl är där!


Helg i Torsby!

Glad maja

Vi var förra helgen och hälsade på lilla Maja med föräldrar i Torsby! Hon är nog den goaste lilla tjej man kan tänka sig! Alltid glad! (Förutom när hon är "Maja hexehyl" =) )

ZB

Zelda och Elsa kominte lika bra överens som vanligt eftersom Elsa löpte, och var periodvis ganska grinig.. Men, men, Zelda har ju alltid matte att trösta sig med! =)

Sunne

Vi gjorde på söndagen en dagsutflykt till vattenparken i Sunne. Sjukt kul, särskilt den färgglada hoppbollen med vatten på som man ser i bakgrunden.. Även om den gav blodsmak i munnen.. (Det kan också bero på min dåliga kondis!?) Riktigt roligt var det iallafall att springa omkring på vattenparken och köa till attraktionerna som ett gäng ungar!

Maja med faster

Priset i charmighet gick helt klart till lilla Maja! Hennes faddrar tycker att det är SÅÅ trevligt att träffa henne! Ska bli kul att snart flytta lite närmre!
Sammanfattningsvis: en MYCKET mycket trevlig helg! Tack alla inblandade!