Favvo-onsdag! =)

Ja, iallafall ut TV-synpunkt. Idag är det ju B Å D E Bonde söker fru och svenska top model. Vad mer kan man önska? (Mer fritidssysselsättningar kanske? Eller hobbies?) Sanningen att säga så är jag löjligt förtjust i bägge serierna, men framför allt top model! Jag kanske har någon dold modelldröm, vad vet jag? Kul är det att se på i vilket fall som helst. Bonde är också kul, men det kan bli såpass pinsamt mellan varven att jag måste titta bort. Tack och lov att jag sluppit blotta hela mitt kärleks- och dejtingliv inför svenska folket!!!

Imorgon blir det en tur ner till Karlstad. Kvinnliga poliser - 50 år i tjänst uppmärksammas och då ska jag tydligen sitta med i någon panel där. Det kan ju bli lite spännande att komma dit oförberedd.. (Men något borde jag alltid komma på att säga iallafall.) En av de punkter som lockade mig att åka dit var att det stod att det skulle bli kaffebuffé.. Ha ha! Behöver jag tillägga att jag är kakmonstret à la 2007?

Nu har jag ca 15 minuter på mig att packa en flyttkartong innan Bonde börjar. Jag menar NÅGOT vettigt måste jag ju få gjort idag! ;-)

Snart flyttdags!

Livet rullar på här uppe.. Med jobb, en ständigt svansviftande Zelda och Sushi som NÄSTAN varje natt inleder natten med att gå över Joels hals, till min glädje och Joels irritation.. :-D Men snart är dagen D här.. Som vi har väntat LÄNGE på nu. På fredag "smäller" det! Då ska vi till banken och skriva på köpekontraktet och få nycklarna till vårt HUS! :-D Jag kan fortfarand einte förstå att vi snart är husägare! Det ska bli så otroligt skönt att bara rå om oss själva och slippa oroa oss över att kanske störa grannar när Zelda skäller sent på kvällar, slippa störas av grannar själv när man jobbat natt och bara vill sova nästkommande dag. Kortfattat: Jag har längtat!

I fredags var det blåljusfest, denna gång med spökfest-tema. Jag tycker att det är en riktigt bra idé, det här med att man ska träffas på lite andra villkor än de som uppstår när man träffas i tjänsten. Sen älskar ju jag allt med maskeradtema! Jag tycker att det är hur kul som helst att klä ut mig, så jag stortrivdes i häxrollen (som synes..) =)

66676-366

Nu ska jag ta det svansviftande monstret på lite aktivering.. Annars piper hon mig till bristningsgränsen för vad jag klarar av.. :-D