Joy!

Ahh, jag är så GLAD! Allt känns bra idag! Även om jag har ont i huvudet och ont i halsen så är humöret på topp! Det är så underbart att vissa dagar kan vara sol sol och mer sol! Jag har skrattat så tårarna runnit på jobbet - det har blivit fler och fler fräckisar vid fikat nu, till allas glädje, och liksom varit glad resten av dagen också. Sedan blir ju inget sämre av att det är favvo-onsdag i TV-väg också.. Och sen har jag bara två dagars jobb innan det bär iväg till Teneriffa. Det känns som om världen ler mot mig just nu. En alldeles underbar känsla! :-)

Nedräkningen har börjat på allvar..

Nu är det bara 5 dagar kvar. FEM ynkliga dagar innan planet lyfter mot varmare breddgrader. Det känns bra, riktigt bra. Särskilt med tanke på att det har snöat igen. Just när man trodde att det skulle bli vår!! Men mitt i allt snörusk är det bara att titta på bilden och drömma...

Snart...
Bilden lånad från ving.se

Teneriffa, here I come! :-D

Det var bättre förr..

..iallafall för vissa.. Eller var det verkligen så här Michael Jackson hade tänkt sig att det skulle bli?

MJ

Jag ställer mig ytterst tveksam till att NÅGON skulle vilja se ut på detta sätt... :-S

7 helgen av 8...

..som jag jobbar nu. Lite segt faktiskt. Särkilt med tanke på att Joel jobbar vardagar och är ledig helger. Så vi ses typ...aldrig.. Men nästa period är faktiskt bra mycket bättre! Då jobbar jag bara 4 av 9 helger! :-) Dessutom verkar cheferna ha bestämt sig för att stanna så jag kan bara jubla! Nu finns det bara några få saker som gör att livet skulle vara sådär riktigt riktigt perfekt! Får väl se hur det blir med det.

Igår var jag på dejt! Träffade en kollegas sambo. Jag har ju inte så värst mycket tjejkompisar här uppe så det var skönt att ha någon att "tjejsnacka" med. Det blir säkerligen fler dejter framöver.. Kul! =)