Det är som det är.

Frustrerad + Trött på att vänta + Trött allmänt + Känsla av hopplöshet? + Ett stort mått irritation + Maktlös + Ensam + Uppgiven = min status idag. Tur att vissa dagar är bättre än andra.

...


Visit POLICE PULSE

Home alone..

I helgen hade jag besök av Catta och Maria. Det var otroligt kul att få båda på besök samtidigt och jag är verkligen supernöjd med hela helgen. Det var liksom lite av allting på något sätt.. Det enda som fattades var ett bad i någon sjö för att ha gjort helgen HELT fulländad. :)
Det är en sån konstig känsla nu efter att de har åkt.. Från att ha haft huset "fullt av brudar" så är det nu väldigt tyst, tomt och ensamt.. Det hjälper ju inte att Joel är på jobbet.. Jag riktigt saknar någon att prata med! Tänk vad fort man vänjer sig vid att ha sällskap dygnet om?? TACK mina älskade vänner för en helt underbart rolig helg, hoppas vi kan ta en repris på detta snart!! I vilket fall som helst är det idag bara 1 månad och 2 dagar kvar innan resan till Basel.. LÄNGTAR!


<3

Konstruktiv kritik!?

Visst kan vi poliser ta kritik och vi SKA kritiseras om vi på något sätt agerat felaktigt. Vi ska inte på något sätt vara onåbara utan ska (ödmjukt) ta emot kritiken och lära oss bättre till nästa gång, som vem som helst.. Men då krävs det att kritiken är välriktad, väl underbyggd med lagstöd och även någorlunda välformulerad. Ett exempel på hur kritiken inte ska se ut finner du här. Denna kritk/smutskastning är så pinsamt dålig att det inte ens går att ta på allvar. Den är så dålig att jag egentligen inte borde bry mig om den, men vill ändå ta upp den som ett exempel på hur det inte ska se ut. (Mitt favoritstycke är att vi inte kan köra bil... Där kan man verkligen prata om att dra alla över en kam!?) Nu kan jag visserligen gissa mig till vem som skrivit dessa rader, men till alla er där ute som faktiskt vill klaga på något; läs på först så att du kan hänvisa till eventuella paragrafer, om ditt syfte är att hävda att vi bryter mot dem.
Peace out!


För din egen skull - läs på!

Gåshud..

..får jag av Imogen Heap.. Lika bra live som på skiva.. Lyssna, blunda, njut! Snacka om melankoli, som ändå ger en skön känsla! :)


Summering av Höljes -09

Då var årets stora jobbevent över.. Och jag trodde ett tag att jag skulle missa alltihop när jag låg hemma i tisdags med 39.2 i feber, men som tur var piggade jag på mig så pass att jag bara missade onsdagen och torsdagen där uppe, men fick resten av helgen.
Det är svårt att beskriva Höljes för någon som aldrig varit där.. Motortävlingar möter Hultsfred? Roligt är det iallafall.. Besökarna är mestadels glada, trevliga och pratglada trots att alkoholen verkligen flödar! I år var det bra mycket stökigare än förra året vilket resulterade i fler arbetstimmar och mindre sömn för oss.. Men vad gör väl det? ;)

Finalerna på söndagen är för mig helgens riktiga höjdpunkt! Tänk att man kan sugas in så i motorsporten från att ha varit totalt ointresserad! ;) Fantastiskt spännande och otroligt kul att vår egen "Stecka" kammade hem segern!

Alltid när man till sist lämnar Höljes på söndagen känns det lite konstigt.. Man har bott och arbetat så tight med kollegorna och allt har varit så intensivt, så en liten känsla av tomhet infinner sig alltid.. Men mest av allt är det faktiskt SKÖNT att komma hem! På återseende nästa år. Och grattis Stecka! ;)


Stecka Walfridsson  - vinnare a-finalen Höljes -09