Glad sommar!

Jag är iallafall väldigt glad att det äntligen är sommar! Allt är så mycket lättare, roligare, vackrare och mer doftrikt på sommaren! Så här glad blir jag av bra väder ;-) :
 

Galen 27-åring löper amok i trädgården!

Behöver jag tillägga att jag har en förkärlek till knäppa/fåniga kort? Alla som har mig på facebook vet väl det vid det här laget, haha!  Nu ska jag ut och njuta av livet, sommaren och god mat! Jag funderar för övrigt på klassikern med början av Lidingöloppet i höst.. Någon mer som är på? :)

6 Januari 2003

"Piero sov länge, till halv 10. Städade undan, tvättade. Lagade ris och ugnsbakad kyckling. Sov i ca en timme efter jobbet. Träffade Josh och James på Starbucks. Mötte upp Ola på Mc Donald's. Spelade biljard. Träffade Outi och Elina och gick på bio (One Hour Photo) efter en snabbis på Pickwick's"
En helt vanlig måndag i Basel. Nu är det bara 2 månader och en dag kvar! Yay!! :D


Rebecka på tramen Anno 2003

Änglar finns!

Har du någon gång träffat en vilt främmande människa som vet allt om dig? Utan att du behöver säga någonting så vet denna människa allt om dig, saker som även dina närmsta kompisar inte förstått? Som direkt ser på dig att något inte är bra och erbjuder sin axel som tröst.. En ängel kan man säga.. Det har jag gjort. Det var många år sedan nu, men jag minns det fortfarande väldigt väl. "Ängeln" är nog själv inte medveten om att hur mycket han hjälpte mig just då, och jag kan inte beskriva i ord det han gjorde för mig bara genom att lyssna på mig och finnas där.
Jag har min förklaring till varför han kunde veta allt det där, det är ett ord på tre bokstäver som kanske många i vårt segregerade samhälle har svårt att ta till sig. Men ett ord som ger mig styrka, mod och trygghet.. Trygghet över att jag inte behöver gå själv genom livet. :)
Nedan kommer en sång som jag tycker är fantastisk och som ger mig gåshud - även om jag inte är katolik. Lyssna och njut!Idag börjar sommaren!

Åtminstone för alla skolbarn, som går på sommarlov idag. Jag kan sakna det lite grann, själva fenomenet med sommarlov. Eller särskilt skolavslutningen, när man sjunger "den blomstertid" och alla är finklädda. Men man får väl förhoppningsvis uppleva det igen när man själv får barn.

Här regnar det idag. Synd om barnen, som får börja sitt lov på detta sätt, men jätteskönt för oss som ska jobba i natt, eftersom dåligt väder har en tendens att lugna ner stämningen avsevärt!

Apropå barn måste jag skriva om brorsans lilla dotter Maja, tre år. Jag var hemma hos Andreas igår och fikade och satt då och pratade med Maja. Maja berättade om någon flicka som slåss ibland på dagis, varpå Andreas frågade vad man gör om någon slåss. Maja behövde inte mycket betänketid innan hon svarade "Då får man slå tillbaka". Både Andreas och jag kom av oss helt och började gapskratta innan Andreas förklarade att "nej, då får man säga till fröken".
Treårsåldern är allt en rolig ålder. Det är mycket roligt som kommer ur den lilla munnen! :)Sommarlov - åtminstone för vissa!