Påsken..

..tillbringade vi på lite olika ställen. På påskafton åkte vi hem till mattes föräldrar, och vi åkte på påskdagen vidare till mattes mormor i Alingsås. Mattes mormor är allergisk så jag fick ligga i trädgården när de var inne. Som tur var var det jätteskönt väder! Sen åkte vi in till stan i och träffade Victoria, Roger och TIRA! Vi gick en sväng på Nolhaga och busade ganska mycket. Eftersom vi båda löper var det dock lite lugnare än sist.

Kram!

Här kramas vi på stan..

Victoria

Victoria hade väldigt gott godis som jag gärna ville ha!

Pinnen

Det är så roligt att ha dragkamp! (Jag vann!!) =) Bättre lycka nästa gång, Tira! ;-)
- Zelda

Påskafton!

Igår var jag på min första utställning. Det gick ganska bra, jag kom 2:a.. Fast det var förstås bara 2 andra tikar i min klass. Men omdömet blev:
"En aning långsträckt tik, under utveckling. Bra skalle med vacker välvning. Mörka ögon. Slappa undre ögonlock. Stort underbett, lite smalt. Bra hals men väl mycket halsskinn. Bra rygglinje, bra bröstdjup. Lite knappa vinklar bak. Behöver få mer förbröst. Fria rörelser."
Jag tyckte det var lite väl mycket kritik! Jag är väl inte långsträckt?

Idag var jag och matte ute och gick i solen på förmiddagen. det var underbart väder, som gjort för att bada!
Påskbad 

Det är så spännande att hämta pinnar i vattnet.. Det finns massor med spännande saker en bit ut i vattnet. Och det var faktiskt inte så kallt heller.

Livboj

Tur att det fanns en livboj så matte kunde rädda mig om något skulle hända!

Zelda och Matte

Matte och jag busar med en pinne.

Jag går här hemma och väntar nu.. Jag undrar just när det blir min tur att få påskägg!!??

Lek med Walter!

Bus m Walter

Idag åkte matte och jag och hälsade på Nina och Walter! Det  var så spännande att träffa Walter igen så att jag skakade när jag fick syn på honom. Vi ville busa hela tiden, men var tvungna att ligga stilla när matte och Nina fikade. Sen gick vi på en promenad, och då sprang vi så fort vi kunde i skogen.
Det fanns många fina ställen att bada på med!

Walter o Zelda

Det gjorde inte ens något att det regnade till och från! Sen efter promenaden så åkte vi hem, och matte duschade mig inför utställningen imorgon! Usch! Jag hörde nånting om att jag och Walter kanske ska spåra ihop någon gång i framtiden.. Hoppas på det!!

- Zelda

Grundkursen avklarad!

Idag hade jag sluttestet på hundkursen. På testet var det bara hundar som jag inte hade träffat innan,  så jag tyckte att det var jättespännande och hade lite svårt att koncentrera mig. Dessutom låg det massor av smaskiga pinnar på marken som jag bara var TVUNGEN att smaka lite på. :-) Inkallningen var det som matte tyckte gick bäst. Hursomhelst så klarade jag alla delarna, så matte och husse borde verkligen vara stolta över mig!! 

Inte har jag fått nåt grisöra heller, även om jag hörde att matte sa till husse att jag skulle få ett om jag klarade testet! Orättvist!

 

Härlig vårpromenad!

Långpromenad

Idag var matte och jag ute på en jätteskön långpromenad. Här har vi inte kommit så långt än.. Jag sitter och spanar in några fåglar som kvittrar.

Full fart!

Sen när jag får springa lös så är det självklart full fart som gäller! Hela tiden!

Tungan rätt..

Vi var ute och gick på spångar i skogen. Där gällde det att hålla tungan rätt i mun, så att man inte halkade i vattnet!

Ensam..

Matte gick upp i ett fågeltorn för att titta på utsikten. Jag kände mig lite ensam och övergiven då!
Nu ska jag ta igen mig, ska precis krypa upp i soffan och vila jämte matte. :-)


Zelda och Onyx

Zelda och Onyx

Jag brukar få föllja med till stallet. Det är väldigt roligt att springa runt i stallet och på stallplanen!
Matte och husse har en häst som heter Onyx. Han är väldigt spännande, fast lite stor och läskig.

Tira

Tira

Tira lekte jag som sagt med i helgen. Hon var nog den snabbaste hund jag har träffat!


Elsa

Elsa

Elsa är mattes brors hund. Hon är en rottweiler som är jätterolig att busa med. Vi fick knappt leka alls sist vi träffades eftersom hon hade skadat tassen!

Walter

Walter

Det här är Walter. Honom har jag bara lekt med en gång hittills. Jag hoppas att jag ska få leka med honom snart igen. Han är en korsning, och har bott länge på Irland. Men vi förstår varandra ändå! :-)


Milla och Zelda

Milla och Zelda

Här är min kompis Milla, som är en Leonberger. Hon bor granne med oss, så henne träffar jag ganska ofta. Hon är nästan lika gammal som mig också! Om jag får syn på henne i fönstret så springer jag runt i lägenheten och tjuter, för jag vill så gärna leka med henne!


Första badet!

Första badet!

Idag när jag busade med en australiensisk terrier, så skulle jag passa på att dricka lite vatten i sjön. Sen hörde matte bara ett högt plums. Matte blev orolig och skyndade bort mot mig, men då hade jag redan tagit mig upp på isen. Sen när jag skulle försöka hoppa iland igen så ramlade jag i vattnet en gång till! Det var ganska kallt! Jag var alldeled dyngsur, så jag fick inte leka mer med den andra hunden, utan matte skyndade sig hem med mig.

På eftermiddagen var jag och matte ute och sprang, och då regnade det, så jag blev lika blöt igen! Usch!

- Zelda


Fint besök!

Fint besök!

Igår fick vi besök av mattes kusin Victoria, med sambon Roger och deras hund Tira. Tira är en Australian Shepherd och det märks! Hon sprang jättesnabbt, och var blixtsnabb i vändningarna. Jag hann inte alls med och gnällde lite frustrerat. Vi lekte jättebra ihop hela långa dagen!

Tira

Vi sprang en hel del i vattenpölar och små bäckar. Då blev vi såhär blöta.. :-)

Blöt Zelda

Bäckrunning

Hoppas att Tira kommer och hälsar på snart igen!

- Zelda