Sommarlov!

Nu i sommar är jag, matte och husse i Bohuslän! Tyvärr funkar inte mattes och husses kamera till "farmor och farfars" dator.. Så det kommer inte komma in så många bilder nu i sommar!
Jag har det jättebra här. Jag får springa mycket fritt, och jaga frisbees och bollar. Jag har också börjat att bli mycket bättre på att komma tillbaka med föremålen när vi övar apport!
 Idag är jag 1 helt år gammal!! Och inte har jag fått någon uppvaktning! Dåligt, tycker jag!

Examen i Lund, bus i Uddevalla

Mattes bror och husses brors fru tog på lördagen läkarexamen i Lund. På dagen fick jag vara hemma hos mattes bror, och leka med honom, "mormor och morfar". Dagen efter fick jag följa med till husses syster med familj.

Boxerdalen's Look At Me

Jag låg mest och flämtade i skuggan, för det var så väldigt varmt!

I tältet

Matte lockade in mig i småflickornas lektält. Jag tyckte att hon var lite löjlig, men vad gör man inte för att få vara med på bild!? ;-)

Varmt hos husse 

Trots mina dryga 31 kg är jag fortfarande en knähund!

I Lund var vi även ute på en långpromenad med husses bror och hans fru (Simon och Lina) samt husses mamma ("farmor" Sylvia). Jag fick springa lös ganska mycket, det var väldigt roligt. Sen var jag trött när vi kom hem! Senare på kvällen fick jag hoppa in i bilen, så bar det av till Uddevalla.

I Uddevalla "tvingade" husse och matte med mig på vissa aktiviteter som inte var särskilt roliga. T ex fick jag åka med i roddbåten när matte och husse fiskade (inte nog med att jag var tvungen att ha flytväst, det var dessutom riktigt tråkigt. Det var inte ens spännande när fisken kom upp i båten!!), sen fick jag också vara bunden när husse och matte målade segelbåten (jag hade badat innan, så jag frös. Dessutom var det långtråkigt).
Sen passade jag på att smita två gånger när jag var lös. När husse lockade var jag långt långt borta. Något roligt måste jag väl få göra för att uppväga det tråkiga!? ;-)

Bitte

Bitte

När vi var i Uddevalla träffade vi även Bitte, som är en wachteltik på två år. Hon tyckte mest att jag var jobbig när jag försökte uppmana henne till lek, men jag gav mig inte så fort!