Äntligen vår!

Det betyder mycket mer lek utomhus, bus med bollar och "tjyngar" ("boxerburns") i terrängen! Zelda stortrivs med livet som gårdshund, men är inte särksilt behjälplig i sysslorna.. ;-)

Bollsinnet har hon kvar.. Lite FÖR bra faktiskt.. Här kommer några splitternya bilder på vår boxerkamel!


Kommentarer
Postat av: Malin

Vilken jätte fin hund du har. Fick tag i sidan av Eva, för vi prata lite om hundar och jag tala om att vi vill ha en Boxer. Då tyckte hon jag skulle gå in och kolla på din sida! Skulle ni har valpar på Zelda? /// MALIN

2008-05-18 @ 13:45:41
Postat av: Becka

Hej Malin!
Ja vi planerar valpar till sommaren.
Hur kommer det sig att du gillar just boxern?

2008-05-18 @ 17:25:48
Postat av: Malin

Åh va roligt :D Jadu jag och min sambo har pratat om hund i två år nu och för ett år sen så fastnade vi för Boxer. Då köpte vi lite böcker och sånt där och läste om Boxern och då blev vi ännu mer förtjusta! Det verkar vara en väldigt trevlig, lättlärd hund. Sen är dom inte för stora eller för små. Vi gillar att vara ute i skogen och brukar "låna" med oss någon hund då. SÅ vi tycker väl att Boxern skulle passa oss och vår livsstil. Sen är det ju en väldigt FIN hund också.

2008-05-18 @ 18:03:17
Postat av: Becka

Ja visst är den fin.. Eller kanske snarare fulsöt.. ;-) Extrema personligheter är de.. Och clowner! Lättlärd, njaa.. De lär sig gärna, men på deras villkor.. Vår Zelda gör ingenting för att bara vara duktig, utan då ska hon ha någonting för det.. Sen är de otroligt aktiva! Full fart hela tiden! Men är ni intresserade får ni ju gärna komma och hälsa på Zelda och se om en valp efter henne verkar vara ett alternativ.. :-)

2008-05-18 @ 20:10:30
Postat av: Malin

Ja fulsnygg :D Men det är roligt om dom är aktiva eftersom vi också är aktiva! Det enda tråkiga är att vi just nu bor i en lägenhet, men vi försöker att få tag i ngt annat boende. Vi har ju iaf skog och sommarstuga i närheten. Javisst det skulle vara jätte roligt och få se henne. Eva talade om vart ni bodde men jag har glömt bort det :)

2008-05-18 @ 23:09:00
Postat av: Becka

Helt ärligt kan det nästan vara bättre att bo i lägenhet, för då tvingas man ut på promenader.. När man bor i villa är det lätt att bara släppa ut hunden i trädgården.. :-S

Vi bor i Sörmark, är du från Torsby?

Postat av: Malin

Ja det har jag sagt också. DÅ måste man verkligen gå ut :) Ja det är jag, bodde i Lekvattnet i 12 år eller något sånt, men nu bor jag i Dala-Järna! Hur gammal är Zelda?

2008-05-19 @ 10:53:01
Postat av: Becka

Zelda fyller tre i sommar, i sina bästa år alltså! :-)
Har du eller din sambo haft hund innan?

2008-05-19 @ 11:13:02
Postat av: Malin

Ja det är hon då :) Ja det har vi, min familj har haft småhundar bara, pudel & Bichon Frisé. Min sambo har haft allt från, Vorsteh till Petit Basset.. Vi har aldrig haft någon tillsammans. Men min sambo har MÅNGA syskon och alla dom har minst en hund så vi brukar låna med oss ngn då å då, speciellt en blandning mellan schäfer och australian shepherd!

2008-05-19 @ 13:32:01
Postat av: Becka

Schäfer och aussie låter som en spännande kombination! :-)

Men som sagt, vill ni träffa Zelda innan hon får valpar för att se om hon har de dragen som ni önskar av en boxer, så får du höra av dig. Vi är hemma nästan jämt. :-)

2008-05-19 @ 15:12:31
Postat av: Malin

Han är en underbar hund tycker jag iaf! Riktigt rolig!

Det låter ju jätte kul, det ska jag göra! Hon ser ju precis ut som vi vill att en Boxer ska göra iaf :D

2008-05-19 @ 15:40:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback