Spårning..

Spårning

Idag fick jag återigen komma ut i skogen och spåra. Det är nog bland det roligaste jag vet!! Jag ligger vid spårstarten och gnyr och försöker krypa iväg och spåra utan att husse/matte ska märka det. Sen när jag får kommandot att spåra så flyger jag iväg! Fort ska det gå! :-)

Statyn?

Statyn?

Hur mycket man än försöker smälta in i omgivningen, så lyckas man inte alltid.. Matte såg att det var jag och inte en staty..

Fotopromenad..

Närbild

Matte fick sin nya kamera på posten idag, och tvingade ut mig (som visserligen varit extremt otålig och bara velat busa idag) på en promenad för att fotas. Jag tycker själv att jag blev rätt snygg på närbilden..

Skutt

Och här är jag på väg till matte för att busa! Det var nära att jag knuffade omkull matte, men tyvärr fick hon tillbaka balansen. Otur.. ;-)

Ny bästis..

Zelda biter Rusty

Zelda har fått en ny bästis i lille Rusty. Han är en Welsh Springer Spaniel som snart blir 14 veckor gammal. De har lekt superintensivt hela sommaren, men nu när vi flyttat tillbaks till Växjö kan de tyvärr inte träffas lika ofta.. Ska bli kul att se hur stor han blivit nästa gång vi ses!  Då kanske det är liiite jämnare i leken iallfall.. =)

Zeldas bett/stick

I somras blev Zelda antingen biten av en huggorm eller så fick hon en allergisk reaktion av ett getingstick. Vi vet inte vad som hände, men huvudet svullnade på en kvart. Hon kom snabbt under veterinärvård och fick kortison. I början var ögonen helt igensvullna.. Hon såg ut som en Shar-pei eller kanske en mastiff!

Ormbett2

Detta är några timmar efteråt, så svullnaden har börjat gå ner.

Ormbett!

Visst syns det fortfarande att den annars ganska smala nosen är väldigt svullen!? Stackars Zelda. Hon är iallafall helt återställd nu, tack och lov!

Sommar på Bolsmö!

Trion

Förra veckan var jag på Bolmsö några dagar! Där fick jag leka med kusin Basse och kusin Rusty. OCh jag fick bada massor. Dessvärre badade jag så mycket att jag fick vattensvans! Men nu är den åkomman borta och jag är mitt vanliga, svansviftande jag igen! =)

På sistone har det varit lite sämre väder. Då stannar jag hellre inne! =)