Äntligen sommar!

Sommar har det ju faktiskt varit ett tag enligt almanackan, men det är först sista veckan som det verkligen KÄNTS som sommar.. Vilket medför att Alfons är ovanligt lugn och samlad - det är lite för varmt för att härja maximalt!

Över midsommar var vi i torpet, då var det inte lika varmt och Alfons hade ingen ände på energin. Han sprang och sprang och sprang! Försökte få igång både Basse och Rusty men ingen av dem var lika extremt leksugen som han själv..

Rusty och Alfons
"Åh, jag skulle bra gärna vilja ha den där bollen..."

"Tittar han på bollen eller kan jag ta den tro?"


"Kom igen då kompis! "

"Upp med dig!"

Jag måste också passa på att säga ett JÄTTEGRATTIS till Smilla som fått godkänt på anlagsprov i viltspår! Bara tre prov kvar innan hon blir viltspårschampion!! Så se upp alla jakthundar, för i höst får ni konkurrens av en vit boxer under älgjakten!! Vi håller såklart tummarna och är nästan lika stolta som matte!


Smilla, en blivande viltspårschampion!


Grattis Troya!

Det är alltid lika kul när vi hör av våra valpköpare.. Och ännu roligare när vi hör att det går bra för dem (vilket det oftast gör..) Som i lördags, när Troya (Scaramanga) var på utställning och blev BIR och fick HP!!! :-D Så otroligt roligt!!! Stort grattis till er!! Passar även på att säga grattis till Sophie (Octopussy) som fick HP på sin utställning för ett tag sedan!
Kul att det blev en sån lyckad kombination av vår goa Zelda och härliga Sigge!

Nedan två bilder på Troya med sina rosetter! Hoppas det är okej att jag lånade bilderna! ;-)


Troya


Troya

Alfons gör sig NÄSTAN lika bra på bild..... ;-)


"Vaddå? Jag spanar bara på hönsen!"