Saknar!!!!

Nu är det ungefär ett år sedan våran goa goa Zelda var tvungen att avlivas. Men det är fortfarande fruktansvärt jobbigt att titta på foton på henne, saknaden är fortfarande enorm! Alfons och Enya är underbara de också, men Zelda - det kommer aldrig finnas en hund som Zelda. Vacker, snäll och alltid glad! Saknar henne mycket!


Mattes lilla pinngalning!


Utställning!

Idag har i princip hela dagen spenderats på 4H-gården i Karlstad. Där var det inofficiell utställning i boxerklubbens regi, för alla raser och med en egen klass för vit boxer! :) Det var tyvärr bara två vita boxrar där, hade varit kul med lite fler att "slåss emot", men men.
Domaren sade att hon tyckte Alfons var kanonfin och att de vita oftare är mer välbyggda än de andra.. Vilket nog stämmer i Alfons fall, det är svårt att bli mer välbyggd än vad han är tror jag.. :)
Det var en lång dag, men vi var rätt nöjda vid utställningens slut!
Alfons i ringen, har lite svårt för att springa fint bredvid matte, men det gick ändå oväntat bra!


Enya visas för domare, ganska läskigt enligt henne själv

Men resultatet får man allt vara nöjd med:


Alfons blev BIM och fick HP

Omdöme:
"Något stor. Vacker vit hane med täckning över högra ögat. Mörka vackra ögon. Bra bett och haka. Välvinklad både fram och bak. Rör sig mycket bra. Ett trevligt ekipage, välvisad och hp."




Enya blev BIR och fick HP. Ordentligt trött var hon också, kanske syns.. ;)

Omdöme:
"Feminin tik av bra storlek. Vackert uttryck, fullt huvud med korrekta detaljer. Ädel hals, bra bröstkorg, stark rygg. Ok vinklar runt om. Välformade tassar, bra päls och temperament och välvisad."




Vilken förbättring!

Vita boxrar har ju en förmåga att få fula tårränder under ögonen. Vi har nog försökt med A L L T för att få bort dem, men det blev nästan bara värre.. Men sen i slutet på förra sommaren så började vi att bara torka torrt ränderna.. Och vilken förbättring! Nu i vinter har den starka kylan gjort att det blivit något sämre igen, men jämför man med hur det såg ut förra våren - ja då är det som dag och natt! Titta bara:
Vår/försommar 2009
Mars 2010 - en sån snygging! :)
Sen har jag en påminnelse till alla Alfons syskon (om det nu finns någon som följer bloggen..) Det är hög tid för röntgen och MH-test. Vi vill väldigt gärna att ni gör bådadera för att kunna se lite vad det blev av kullen!