4 kvar - men de håller igång desto mer!

Nu känns det verkligen skillnad! Det är bra mycket fräschare här hemma, även tystare, men i och med att de är så få, så får de under delar av dagen tillgång till större delar av huset att rusa runt i.. Vilket de verkligen gör! Det är full rulle som gäller, mycket bus och bitande i allt som finns!
Det mysigaste är när man går upp på morgonen och möts av fyra små vita svansviftande valpar som är helt ÖVERlyckliga över att vi äntligen går upp.. :-)
Zelda har faktiskt börjat uppskatta deras sällskap mer nu, hon har väl insett att det faktiskt går att leka med dem.. :-)
Goldeneye finns fortfarande kvar, trots många intresserade så har vi inte hittat något nytt hem åt henne och nu börjar det bli dags för henne och Moonraker att flytta härifrån!! De vill hem till sina nya familjer! :-) Imorgon blir de 9 veckor, så det börjar bli dags nu!!


Blofeld flyttar från oss om en vecka ungefär.


Efter många turer finns Goldeneye fortfarande kvar hos oss..


..även Moonraker längtar efter flytt till ny familj!


Triss i söta vovvar! Fr v: Blofeld, Moonraker och Goldeneye


Alfons busvovve!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag är helt förälskad i Moonraker och hade inte tvekat en sekund på att köpa sötbollen om det inte hade varit för att jag fortfarande bor hemma hos mina päron...

2008-12-14 @ 22:07:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback