Snart är det dags..

..för biopremiären av "New Moon". Jag läser nu sista boken i serien "Eclipse" och är helt fast! Stephenie Meyer är en helt fantastisk författare som skriver väldigt målande och levande, även om böckerna handlar om vampyrer och varulvar(!) Böckerna är bland det bästa jag läst, så otroligt fängslande! Helt klart topp 5, och då har jag läst ett gäng böcker i mina dagar.. Och nu är det alltså snart dags för andra filmatiseringen att börja visas på biograferna.. Meen, innan filmen kommer får jag hålla till godo med trailern (som jag redan sett ett antal gånger) :)


Första passet med "klubb Lasse"..

Ja det är vad som hägrar imorgon. Kl 11.00 Björnevi IP om någon mer är intresserad av ett distanspass. Själv hoppas jag att Lasse kan ge mig lite bra tips och råd för hur jag ska kunna plöja ner min marathontid med 20 minuter tills nästa gång samtidigt som jag fortfarande vill ha ett fungerande socialt liv, ha ha! Kul med löparsällskap iallafall! Då kan man säkerligen nörda in sig lite! ;)
Det var ju inte enbart uppskattat nu med min träning de senaste veckorna innan maran. Maken tyckte det var lite trist när jag planerade upp hela vår dag utifrån när jag skulle äta och springa. :D Lite sugen är jag fortfarande på att springa Lidingö Ultra.. Även om Aborrbacken x 2 inte känns som något man frivilligt utsätter sig för egentligen.

Apropå något helt annat: 3 november kommer Winnerbäck till Karlstad! Joel ska dit med sina kollegor och jag skulle ju också egentligen vilja gå dit.. Ingen som vill gå med mig? ;) Nej, tyvärr får jag nog stanna hemma och passa djuren på gården, som den farmare jag är! ;) Jag får nöja mig med att njuta av senaste skivan:

Uuuunderbart!


Mitt livs prestation?

Ja, kanske var det det jag gjorde förra lördagen, när jag fullföljde min första mara. (Växjö Marathon; 8 varv runt Växjösjön..)
Jag hade hoppats på att springa på 3.55, men allt under 4 skulle jag bli glad för. Eller i värsta fall, allt bättre än min bror Staffans tid!! Så gissa hur glad jag var när jag sprang i mål på 3.56.28. Jag sinkade mig bara med en minut på 42195 meter! :) Nu har jag ett mål att klå till nästa mara.. För det här är inte slut nu.. Idiotin har bara börjat! ;) Och eftersom jag ändå är i skrytartagen så måste jag ju skryta med resultatet från företagshälsovårdens friskvårdsprofil, och då främst mitt konditionsvärde (eller syreupptagningsförmåga). Jag hamnade nämligen på nivå 6, eller elitnivå! Jag = elit?!! Gillar tanken! ;D Blev inte sämre av att sköterskan var mycket imponerad och sade att jag hamnade på topp 5 i hela värmland. :) Tänk att jag skulle vara i mitt livs form i oktober 2009. Det kunde man aldrig tro..

To be repeated...