Mean Girls!

Mean Girls!
Tjejena i filmen "Mean Girls"

Jag satt och tittade på filmen "Mean Girls" alldeles nyss.. Och jag vet inte vad det är jag gillar så med amerikanska high-schoolfilmer.. Men de är ju bara bra! Eller ja, jag mår bra av att kolla på dem.. Jag vet att jag börjar bli för gammal för den genren, men ett tag till kommer jag allt att titta på denna underbara high-schoolvärld! :-D På nåt skruvat sätt känner man igen sig.. 
Makes me feel good! I like!


Kommentarer
Postat av: Danne

Mmmm...mean girls... ;)

Så, bara att ta på sig badkläder och hoppa i här på västkusten, eller? Hehe.

Postat av: Cecilia

Tja,
Ni verkar ha haft en underbar fest! Härligt. Hur gick det med fyllan? ;P
Wow vad spännande med flytt och bestämma färger och sànt... Mysigt!
Ja visst är det konstigt att det snart är jul, här var det 14-17 grader igàr och solen sken fràn blà himmel, vi satt utomhus och fikade. Och trots att jag ser allt julpynt sà tror jag inte riktigt pà det.
Take care.
Kram Cecilia

2006-12-04 @ 11:50:59
URL: http://cicci.blogg.se
Postat av: Cecilia

Tjo! Ha ha ha, härligt med lite dubbelseende. Schysst att dina kompisar uppskattade festen, sànt är alltid väldigt trevligt att höra! Även om det inte är en stor temafest sà har man ju alltid förhoppningarna om att det ska vara trevligt och trivsamt för alla!
Trist att ni màste bekosta allt själva. Men det är väldigt roligt att màla om. Kommer ihàg när vi gjorde om min polares lägenhet, vi hade superskoj! Och vi àt som hästar för vi blev alldeles trötta och hungriga av allt kroppsarbete. He he he...

Tankarna snurrar fortfarande. Men det känns nyttigt nu. Jag är inte alls lika deppig längre. Jag trodde ju att jag var gravid ett tag, mensen var sen 2 veckor!!! Men nu har den kommit och det känns ocksà bättre! Slippa oroa sig över abort och grejer. Det ska bli väldigt skönt att komma till Paris! Och sen ska det bli väldigt skönt att komma till Sverige!
Ha det bäst!
Kram Cicci
ps. Jag älskar ocksà High schoolaktiga filmer :D Ds.

2006-12-05 @ 09:50:18
URL: http://cicci.blogg.se
Postat av: Mikaela

Den filmen är den bästa ungdoms-komedin någonsin. Så jävla bra och sann på nåt sätt haha, fast överdriven :D

2006-12-11 @ 15:23:23
URL: http://theworldsgreatest.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback