Lite tvål, någon?


Vet inte om man känner sig renast före eller efter man tvättat händerna i detta fall..

Segling..

I helgen hade vi minisemester, jag Joel och hans pappa.. Så vi var ute på västkusten och seglade! Riktigt härligt, förutom en dag när jag blev sjösjuk av allt gungande.. Men det var underbart att göra något helt annat ett par dagar.. Bara äta gott, läsa skvaller, bra böcker och ta det lugnt.. Skön uppladdning inför "kaoset" (rallycrossen) i Höljes! :-)

Från:


Till:


Bara ett glas..Det där med att bara ta ett glas har fått en ny innebörd...

Vuxna män som sparkar boll..

..för det är väl det som de gör under fotbolls EM? Men det låter lite löjligt när man skriver "sparkar boll".. :-)
Jag har tidigare skrivit att jag inte är nåt större fotbollsfan EGENTLIGEN, men det finns ett undantag.. För förutom Sverige så hejar jag ju på SCHWEIZ! Jag har aldrig sett så mycket fotbollsmatcher som under året i Schweiz när vi följde FC Basel.. Och takterna sitter i, dvs jag följer fortfarande hur det går för Schweiz.. För vissa av namnen känner man ju igen! Som Yakin.. Och Zubi.. :-)
Yakin, för övrigt, spelade mycket bra igår. All heder åt Schweiz, som lämnade med flaggan i topp!


Hopp Schwyyz!


Mycket vill ha mer, bra vill bli bättre..

..smal vill bli smalare.. Man kan nog fortsätta i all evighet med olika uttryck.. Och det stämmer bra in på mig! Jag har ju nu gått över från low carbs high fat-kost till en något modifierad stenålderskost, som jag tycker passar mig bra mycket bättre.. Men i och med att jag märker resultat med allt ifrån löpning till hur jag mår - så vill jag bara ha mer! Jag vill må ÄNNU bättre, jag vill springa ÄNNU längre OCH snabbare. Konstigt! Det har nästan stigit mig lite åt huvudet! Idag åt vi pizza, jag och Joel och för första gången i mitt liv ångrade jag djupt och innerligt att jag valde pizza istället för sallad när vi ätit upp. Det kändes som om den bara växte och växte i magen!
Som tur var gick löprundan bra ändå, trots den dåliga uppladdningen. Jag har ett nytt mål för Lidingö nu - slå Staffans bästa tid! Ska bli spännande att se var allt  det här slutar...

:-)


Fast ikväll hejar jag på Schweiz.. Och hoppas få se familjen Florin-Müller, som är där och tittar på matchen! :-)

Fotbollshysteri!

Jag är inte egentligen så intresserad av fotboll.. Men när jag väl tittar så fastnar jag! Det är liksom svårt att inte ryckas med då. Men jag är inte sån att jag skriker eller kastar strumpor på TV'n om det går dåligt, däremot kan det komma något lättade utrop om det går bra.. Idag har jag fått mig några riktigt goda skratt när jag lyssnat på nyheterna på radio, där de spelat upp kommentarernas kommentarer vid målen från matchen igår. Även vanligtvis är de riktigt roliga att lyssna på när de blir sådär exalterade som bara en fotbollskommentator kan bli, men det var riktigt roligt när en utav dem skriker direkt efter Hanssons mål något i stil med: "Om Ibrahimovich mål var ett drömmål var det här ett j-la skitmål!!! Men det gör ingenting!!" Ha ha! Det var en mening från hjärtat!

Heja Sverige, oavsett om jag kommer titta eller ej!

"Är det M eller"?

Ibland är det kul att skratta på andras bekostnad.. Som häromdagen, när jag jobbade med en manlig kollega (sparar honom från förödmjukelsen genom att inte skriva hans namn.. ;-) ) och vi hade en trafikkontroll med laser. Han stoppade då en motorcykel som kört lite för fort. (När man mätt upp någon som kört för fort och fått stopp på den så skriver man upp tid, reg. nr och vad det var för sorts fordon på en blankett.. Är det en personbil förkortas ju det PB osv..)

Kollegan skulle nu skriva upp att det var en motorcykel han stoppat och frågade då: "Hur förkortar man motorcykel? Är det M eller?". Jag tittade på honom en stund, tänkte "Du-uh" och sade sen: "Annars tror jag att förkortningen mc är ganska vedertagen". Då insåg han vad han sagt, började skratta och kände sig nog inte helt klipsk. Jag skrattade en bra stund åt honom och det räcker med att jag säger "Är det M eller?" när jag ser honom för att han ska börja flina. Ha ha! :-)M. MC.

Vilken helg!!!!

Wunderbar! Trevligt besök och sol och bad hela helgen... Hade inte kunnat bli bättre! :-)Hoppas resten av sommaren fortsätter såhär!!Ny leksak.. :-)

Här är den.. Äntligen.. Så som Joel har trånat! Igår var jag ute och sprang och Joel åkte bredvid.. Jag hoppade bara upp för fotots skull.. Min provtur var idag, när vi åkte en sväng i skogen bägge två. Kul! Joel har redan haft användning för den också genom att köra runt med hö på en släpvagn.. :-) Kul OCH användbart alltså..


Brum brum...

93 % !!
Vilken skillnad! Det måste vara mina nya skor.. Det kändes faktiskt som om jag flög fram! :-) Lycka!

Det sa bara klick...

..när jag fastande för mina nya löpaskor.. Det blev inga Adidas utan Saucony.. HUR SKÖNA SOM HELST! Jag fick prova flera olika par skor utifrån hur jag belastar foten.. Återigen blev resultatet relativt neutralt löpsteg.. Och efter jag hade provat Saucony så hade jag bestämt mig! Inga andra kändes lika bra!! En bonus är att de var grymt snygga dessutom! Nu ska jag ut och prova dem och se om de håller måttet...


Nya favoriterna! :-)


Shoes..

Nu har jag  varit i kontakt med Löplabbet och de tyckte att adidas-skorna nog kan vara ett bra alternativ.. Sedan föreslog han en annan sko, som jag dock inte har hittat i någon svensk webshop än.. Nike Air Zoom Vomero 3.. Den verkar omöjlig att hitta bara..
Jag ska ju faktiskt till Karlstad idag, jag kanske rentav ska kolla på skor nu? Hmmm...
Först av allt ska jag äta mina bacon och ägg, sen blir det promenad med Eva.. :-)

Ganska bra idag..Idag låg jag i min pulszon 54 % av passet.. Ganska bra, med tanke på att min puls är onormalt hög.. Igår när jag sprang i hettan mitt på dagen låg jag i rätt zon i enbart 4 % av passet.. Hrrrmm.. Skärpning! Nu ska jag surfa in på löplabbet och fråga lite om mina nya skor.. :-)