Lund, Växjö, Hjo...

Vecka 16 hade jag praktik i Lund, och åkte därför dit och bodde hos brorsan.. Det var en väldigt trevlig vecka! Kul att umgås lite mer intensivt igen! På lördagen kom även mor och far till Lund en sväng och vi gick på Kulturen ihop.

Kulturen

Det var mycket trevligt, och vädret var dessutom kanon!

Efter Lund spenderade vi knappt en vecka i Växjö innan det var dags för nästa resa. Nu gick färden mot Joels bror med fru, barn och hund i Hjo. Eftersom Zelda löper kunde vi inte ta med henne, utan hon fick vara hos mina föräldrar.

I Hjo hittade vi på mycket trevligt. Bland annat gjorde vi en utflykt till Hornborgarsjön för att titta på tranorna.

Hornborgarsjön

Tyvärr så var transäsongen förbi, och det fanns endast 2 tranor kvar (som vi inte såg), dessutom var vädret inte det bästa, så vi bestämde oss för att stanna någonstans i lä och fika innan vi åkte hem igen.

Fika i skogen

Tyvärr var lilla Ellen sjuk, och Joels syster med familj följde inte med på fikat, utan vände åter till Hjo. Här är iallafall de resterande av oss i en skogsdunge på fika. Helgen var mycket lyckad, och de var trevligt att träffa alla Joels syskon med familjer igen!

(Jag har nu läst ut "Lasermannen" av Gellert Tamas, och kan verkligen rekommendera den. Mycket spännande läsning som man bitvis inte kan förstå att det verkligen har inträffat!)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback