Sol och vatten..

..är en kombination som är nästan magisk.. Jag var ute idag och kunde återigen inte låta bli att fotografera lite.. Jag tycker det är så underbart med solglitter i vatten!

magiskt igen!

Visst ser det nästan magiskt ut?

magiskt

Den här hösten har varit underbart skön! Det är nog första gången som jag faktiskt går med flip-flops i andra halvan av september! :-)

Kommentarer
Postat av: Cecilia

VILKA BILDER du tar! Jag är mycket imponerad! Jag fick min kamera i 25 àrs present, har aldrig haft nàgon innan. Men jag tar bara partypics, ska faktiskt bli bättre pà att ta andra bilder. Tog lite bilder pà djuren pà Zoo iofs. Jag ska ta bilder pà Basel, men jag är bara inne i stan pà kvällstid under veckorna. Men imorgon har jag min lediga dag sà dà tänkte jag kanske trava runt lite i Basel.
Nej jag tycker att det är mysigare med de lokala fiken, fast jag gillar musiken pà starbucks.
Jag tror att man tappar spràket snabbt om man inte använder det, men jag tror ocksà att man hittar tillbaka till det lika snabbt om man börjar använda det igen! Jag tror pà din chef att du är jätteduktigt! Jag tycker att det är frustrerande att inte kunna, jag vill kunna snacka spràket NU, eller helt igàr.
Jasà var hon superüber, jag har snarare hört att hon e sträng och lite läskig... he he he!
Jag màr faktiskt bättre idag! I helg blir det party med en svensk kille som kom pà träffen igàr...
Ha det!
Kram Cicci

2006-09-21 @ 10:58:49
Postat av: Cecilia

Usch jag stàr inte ut med folk som favoriserar människor och gör det tydligt! Sànt är verkligen jobbigt!
Robin är pilot ;P Och sen finns det en hel klass med svenska killar fràn nyköping som arbetar som flygmekaniker. Ja det finns rätt mycket svenskar här, men jag fàr alltid för mig att jag är den enda... ha ha ha! Sà jag snackar jämt skit om folk och sitter och pratar öppet om allt pà trammen! Kanske inte det smartaste alltid... he he he!

Hmm jag är sjukare idag, ràkade dricka absinht igàr, opps och blev rejält wasted... Men men jag har ju min lediga dag sà jag gör väl vad jag vill!

Ha en riktigt trevlig, mysig pch skööön hösthelg! Med din man och vovven:
Kram Cicci

2006-09-22 @ 11:01:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback